Всичко е ясно! Щатската комисия определи и се произнесе срещу

...
Всичко е ясно! Щатската комисия определи и се произнесе срещу
Коментари Харесай

Спечели ли наистина Суши войната? Кубрат май готви ответни действия

Всичко е ясно! Щатската комисия дефинира и се произнесе против българския боксьор Кубрат Пулев и му лиши лиценза за период от 6 месеца след злощастната целувка. Освен това българинът би трябвало да заплати санкция от 2500 $ и да посещава стратегия против похищения над дамите. 

Интересното в тази ситуация е, че Джени Суши и адвокатката ѝ твърдяха, че не застават против Кобрата за пари, въпреки че в началото желаеха обезщетение от 600 000 $.

Добрата вест за Пулев е решението на комисията, която отсъди, че румънецът Богдан Дину няма по какъв начин да получи реванш, тъй като успеха явно е била на страната на българина. 

Какво споделиха пред комисията двамата? Репортерката съобщи, че се е почувствала отвратена след целувката и, че желае не пари, а Пулев да бъде лишен от това, което най-вече обича - да се състезава, написа Gong.bg.

Пулев от своя страна описа към този момент познатото - тя била щастлива от изявлението, смяла се, почувствал я като другар. Кобрата също така посочи, че е имало прекалено много въпроси, на които Джени е отказала да отговори. 

Но, както се споделя, утрото е по-мъдро от вечерта и очевидно нищо още не е завършило. Оказва се, че Кубрат Пулев се замисля дали да не заведе той от своя страна дело против репортерката. 

Освен това българинът беше безапелационен, че взетото решение е и предстоящото от него. Присъщо за Кобрата, оптимизмът също е на разположение: приема случилото се за част от пътя към задачата - да стане международен първенец.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР