Всичко дотук е добре, но близки до Мария разкриха за

...
Всичко дотук е добре, но близки до Мария разкриха за
Коментари Харесай

Крах! Приказката На Мария Илиева Рухна Неочаквано Бързо След Раждането! Вайка Се В Сълзи, Осъзна Автогола! Нови Снимки, Младокът Е

Всичко дотук е добре, само че близки до Мария разкриха за проблеми сред нея и бащата на бебето. Знаем, че това е 26-годишният Георги Михайлов, който живее и работи в Брюксел.

Разстоянието, което го дели с Мария Илиева, е в действителност огромно, по тази причина и изпълнителката е изживяла сама всички страсти около раждането. Както знаем, тя беше декларирала наскоро, че е подготвена да се реалокира да живее в чужбина, с цел да бъде дружно с половинката си.

Оказа се обаче, че Георги въобще не бързал да й го предложи. Засега той предпочитал да пътува горе-долу до България, с цел да бъде с нея и сина си. Но за взаимно и непрекъснато общуване и дума не обелвал.



Познати на Мария Илиева са уверени, че пръст в това имат родителите на Георги, които въобще не харесвали певицата. Още по време на връзката им те не спирали да повтарят на момчето, че Мария е прекомерно остаряла за него и нищо положително не го чака в случай че остане с нея, написа разкрития.ком.

Сега, когато тя към този момент им роди внуче, родителите на Михайлов обмисляли даже разновидността да дадат всичко на детето и сина си, само че в случай че с Мария живеят и гледат Алекс по настрана.

„ Това е цялостно безумство и разсъждения на хора от предишния век. Мария обича Георги и прави всичко, с цел да се хареса на фамилията му. Още не е съумяла, само че нека най-малко детето да им отвори очите и да ги накара да размислят “, разясняват източниците.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР