Всичките шестима от 9-ия етаж са разпитани, сред тях има

...
Всичките шестима от 9-ия етаж са разпитани, сред тях има
Коментари Харесай

Първо във Флагман! Вижте как един луд без надзор запали психоболницата в Бургас

Всичките шестима от 9-ия етаж са разпитани, измежду тях има и дами

От този фотьойл, тапициран извън с кожа, с железна структура, само че цялостен с дунапрен, е лумнал огънят в психоболницата в Бургас, от който нощес се разминахме по знамение без жертви и единствено с неколцина леко обгазени пациенти. От 9 до 12 часа от Министерство на вътрешните работи са разпитани всичките шестима психологично заболели, които са се намирали на 9-ия етаж, в разнообразни стаи, на лек режим. Сред тях има и дами.

Тъй като тютюнопушенето в постройката не можело да бъде лимитирано, поради характерните потребности на битуващите вътре, някои от които абстинентни към алкохол и дрога, всички по коридорите на другите етажи имали опция да припалват цигара.

Нещо повече – сред самите етажи няма ограничавания и всеки може да посети „ сътрудника “ си по орис. Към момента е открито, че към 19 часа, малко след вечеря, пожарът е зародил по виновност на настанените на 9-ия етаж. Един от тях е оставил запалената си цигара върху фотьойла, огнището е тлеело най-малко 15-20 минути, преди да се възпламени, само че е учудващо по какъв начин през това време димът не е уловен от никого по стаите.



От втория етаж нагоре всички прозорци са с решетки и освен това разпалване на огъня можеше да има действителни всичките 103-ма настанени за лекуване.

Факт е, че страната от дълго време е абдикирала от грижата за тези хора, болничното заведение е в окаяно положение, заради липса на фрагменти, поради ниското възнаграждение, несъответстващо на рисковия труд. Тъй като Бургас се нуждае от действието на този център за психологично здраве, още нощес кметът Димитър Николов успокои, че ще задели общински средства за бърз ремонт от 8-ия етаж нагоре.

Наказателна отговорност не може да бъде търсена от подпалвача, защото е неуравновесен. В фрагмента на Флагман.бг, който публикуваме тук се вижда ясно фотьойлът, от който е тръгнал пожарът.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР