Всичките схеми, които в България съществуваха по времето, когато ние

...
Всичките схеми, които в България съществуваха по времето, когато ние
Коментари Харесай

Емил Димитров: По никакъв начин не можем да влияем на световните цени на горивата

Всичките схеми, които в България съществуваха по времето, когато ние се опитвахме да си вземем виза за Европа или за Америка, в действителност важат и в този момент. Това сподели ръководителят на Комисията за наблюдаване на приходните организации и битката със сивата стопанска система и контрабандата Емил Димитров пред Българска национална телевизия.

Димитров разяснява абсурда с Агенцията за българите в чужбина като съобщи, че и подправено поданство доста елементарно се потвърждава, стига хората в чужбина да се съгласят да сътрудничат на проверяващите органи. Става въпрос за подкупи, които евентуално ще бъдат показани под формата на някаква такса.

Той разяснява и цените на горивата, откакто е реалност, че от началото на годината бензинът е поскъпнал с съвсем 18%, а дизелът с съвсем 20%. Според него дълги години горивото съзнателно се е потискало ниско, с цел да може Русия да страда. А в действителност и за Русия, и за Америка високата цена е преференциална, счита известният и като Ревизоро народен представител.

"Това е огромна политика, ние не можем да влияем. Ето, в България цените и сега са най-ниските от тези на Балканския полуостров. Това са международни цени и все пак години наред в България са ниски. Друг е въпросът, че заплатите са ни дребни ", призна депутатът.

Според него, в случай че желаеме цените у нас да станат по-ниски, можем да спрем заплати, пенсии, добавки, надбавки, помощи и да махнем акциза на горивата.

"Българският министър председател, българското държавно управление по никакъв метод не може да въздействат на интернационалните цени, а нашите цени са следствие от интернационалните ", удостовери мнението си Емил Димитров.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР