Всички знаят кой е реалният собственик на „Юлен” независимо, че

...
Всички знаят кой е реалният собственик на „Юлен” независимо, че
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Омразата между Цеко Минев и Зелените поражда всичко, което се случва в момента

Всички знаят кой е действителният притежател на „ Юлен” без значение, че го крият. Това сподели в изявление за специфичното издание на „ Питай премиера” по bTV Бойко Борисов и добави:

„ Ако ме питаш, за Цеко Минев става въпрос , да не ме съдят на следващия ден, тъй като несъмнено има някакъв различен фиктивен притежател, само че омразата сред Цеко Минев и Зелените поражда всичко това, което се случва сега.

Защото и Зелените споделят: „ Какво неприятно да има втори въжен превоз, окей сме за втори въжен превоз, но на този не му вярваме”. И аз бих предложил на министъра да направи нужното, да разсекрети, въпреки че някой тогава ще каже, ами на „ Кока Кола” за какво не разсекретят притежателя, примерно, която е офшорна компания също.

Затова, съгласно мен, притежателят да излезе, да се разкрие , да си постави картите на масата и да приключим с това.

След като Цеко Минев движи всичко на Банско, най-вероятно той е, в случай че не притежателя, задоволително непосредствен до притежателя, с цел да взема решения ", съобщи министър председателят.

В коментар на възможни подозрения на хората, които стачкуват, че е допустимо страната да стои зад този човек, Борисов сподели: „ По никакъв метод, по какъв метод стоим?”.

Той добави, че не може да се отхвърли, че Банско е в десетката на международните ски-курорти

" Всички се радваме, когато международните купи по ски, по сноуборд, какво ли не са на Банско. 15,7 е растежът на зимния туризъм тази година, факт ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР