Всички знаем колко трудно е да премахнем варовика от нашите

...
Всички знаем колко трудно е да премахнем варовика от нашите
Коментари Харесай

Прогонете натрупването на варовик в пералната машина с обикновена кухненска съставка 35p

Всички знаем какъв брой мъчно е да премахнем варовика от нашите перални машини, само че за благополучие има артикули, които можете да употребявате, с цел да се справите с казуса.

Варовикът се предизвиква от занемаряване на калций и магнезий при изпаряване на твърдата вода и може да засегне множеството домашен предмети и уреди, в това число вашите перални машини.

Проучване, извършено от марката за уреди AEG, откри, че всеки десети британец не е знаел, че пералните машини могат да бъдат наранени от варовик, до момента в който съвсем половината от британците признават, че в никакъв случай не са премахвали котления камък в машините си.

Майкъл Форбс, продуктов експерт в AEG предлага на хората да почистват машините си най-малко един път месечно, с цел да предотвратят натрупването на варовик и да подсигуряват, че облеклата са в чудесно положение.

Той сподели: „ Трябва да се прави бързо пране за поддръжка най-малко един път месечно, с цел да се поддържа машината във допустимо най-хубавото положение и да се подсигурява, че дре...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР