Всички знаем колко е важно да сме навременни, особено що

...
Всички знаем колко е важно да сме навременни, особено що
Коментари Харесай

Шефът се ядосва на служителя, защото не се е появил на работа по-рано в объркващ разговор

Всички знаем какъв брой е значимо да сме навременни, изключително що се отнася до идването на работа, само че една жена остана объркана, когато се появи на работи в точния момент, само че беше „ неотложно охулен “, че не е бил там „ 15 минути преди промяната “.

Те обясниха, че са били на работа от три месеца и постоянно подсигуряваха, че идват на в 9 сутринта, само че когато се появиха една заран, шефът им говореше с клиент. Но когато шефът й попита: „ Какво се случи? “, тя остана съществено объркана, защото беше там в точния момент и беше подготвена да влезе в преносимия компютър си.

Тя се обърна към Reddit, с цел да изясни обстановката, като сподели, че „ неотложно е била смъмрена на работа през днешния ден, че не е била тук 15 минути преди началото на плануваната ми промяна “. Те написаха: „ Работя на тази работа от три месеца и постоянно съм бил плануван за 9 сутринта.

„ Идвам тук всеки ден в 9 сутринта. Днес дойдох тук в 9 сутринта и до момента в който влязох, към този момент имаше клиент, на който шефът ми помагаше на рецепцията (мисля, че това, което провокира то...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР