Всички знаем, че в българския футбол се съдийства на определени

...
Всички знаем, че в българския футбол се съдийства на определени
Коментари Харесай

Сираков: Съдийства се на определени отбори, Лудогорец е един от тях

" Всички знаем, че в българския футбол се съдийства на избрани тимове. Лудогорец е един от тях. Абсолютно! ", съобщи притежателят на Левски Наско Сираков в подкаста " Неформално с Георги Петков ". " Откраднаха ни прекомерно доста точки посредством съдийството. Кашай не е основният провинен. Огромната виновност е в самите съдии, които са подвластни и една част от тях - корумпирани. Боби сподели, че ще прави промени, само че такива не виждаме. И той си носи виновността за това, че се прави, че не вижда какво вършат тези под него ", добави легендата на " сините " по тематиката за съдийството в Първа лига.

Сираков разяснява и декларацията на Левски против управлението на БФС, в която " сините " желаят да бъде призован ексклузивен избирателен конгрес на централата. " В декларацията ни посочихме безусловно всичко, върху което желаеме да се подчертава вниманието. Персонално не нападаме Боби Михайлов, а системата и метода, по който се работи в нашия футбол. За избрани тимове всяка седмица се случва Баташкото кръвопролитие. Само като видя нарядите за кръга и мога да ви кажа какво ще се случи. Така не може да се продължава ", сподели той. " Никога не съм желал да бъда президент на Българския футболен съюз. Подобна мисъл не ми е минавала през съзнанието, още повече поради уговорките ми с Левски ".

" Единствено по времето на Божков бяха погасявани задължения. Той щеше към този момент да е изчистил отговорностите към Национална агенция за приходите. Преди него тези разноски единствено се трупаха. Феновете на Левски нямат аналог в българската история. Те са огънят в сърцето на клуба. Няма да спра! Никога! Заради Левски! ", сподели още голмайстор номер 1 в историята на Левски. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР