Всички знаем, че в България недоволните са повече от протестиращите.

...
Всички знаем, че в България недоволните са повече от протестиращите.
Коментари Харесай

Радев: В България недоволните са повече от протестиращите

Всички знаем, че в България недоволните са повече от протестиращите. С тези думи президентът Румен Радев разяснява последните събития в страната, свързани с избора на основен прокурор, пробива в системата на Национална агенция за приходите, рецесията с чумата по свинете и договорката със Съединени американски щати за изтребителите F-16. Държавният глава отговори малко на въпроси на публицисти преди да влезе в среща с представители на институциите, които дават отговор за преодоляване на обстановката с чумата по свинете.
За мен е извънредно значимо в този миг страната да показва своята отговорност и дарба да се оправи с африканската чума по свинете, тъй като тя визира освен сектора, само че и всички българи, безапелационен бе Румен Радев.
Според него обаче заболяването по животните е единствено част от " общата спешна обстановка в страната, обвързвана с пробива в Национална агенция за приходите и с неизгодните в правно и финансово отношение контракти за F-16, с набиращите сила митинги за избора на нов основен прокурор ".
Радев добави, че тази рецесия визира хилядите българи, които разчитат на домашните животни за прехраната си. Дълбоко съм уверен, че можем да се оправим с обединените старания на всички институции, на локалната власт, на бизнеса, на браншовите организации и на всички български жители, за които е нужна отворена и стимулирана осведомителна акция, акцентира още президентът.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР