Всички знаем, че по Коледа домашните ни любимци стават малко

...
Всички знаем, че по Коледа домашните ни любимци стават малко
Коментари Харесай

10 полезни идеи как да защитите коледната си елха от домашните любимци

Всички знаем, че по Коледа домашните ни любимци стават малко по-активни от нормално. Радват се на по-голямо внимание, на вкусни награди и изключително доста се радват на празничната декорация и по-точно на коледните елхи.

След като сте намерили съвършеното дръвче и сте съумели да го украсите както желаете, имате тъкмо 5 минути да му се порадвате, преди някой домакински любим да скочи на него или да изяде половината играчки.

Ето за какво ви представяме 10 шеговити хрумвания, които обаче могат в действителност да ви оказват помощ да предпазите коледната си елха и да спасите празничното въодушевление.

Предпазните ограничения са ориентирани главно към котките, защото те като че ли се хипнотизират от стъклените украси и съумяват да нанесат повече вреди.

1. Знаем, че е лисица, само че се оказва, че висящата от тавана елха от време на време е единственият метод да спасим коледното си дръвче. Освен това е доста забавно и ексцентрично решение. 

2. Малко тъжна панорама, защото имаме единствено 3-4 клончета, които да украсим, само че пък по този начин ще лишим котката си от всяка опция да ни счупи обичаните играчки.

3. Елхата на балкона е превъзходен вид! Свежа елха, красива панорама и сладко възмездие за домашния любим.

4. Коледното дръвче в клетка несъмнено не радва окото, само че не радва и котката, което ясно се вижда на фотографията.

5. Картина-елха е новаторско решение, което може да украсявате по отношение на всеки сезон и нито ще ви пречи, нито ще изсъхне, а ще оцелее и след опитите да бъде съборено и изядено.

6. Идея, сходна на горната - елха на стената, до която котката по-трудно може да стигне.

7. Елха-кактус е малко садистично решение, само че за някои хора очевидно въпреки всичко е решение.

8. Всеки знае за ужаса на котките от прахосмукачката. Естетиката и тук е под въпрос, само че обезверената обстановка изисква обезверени ограничения.

9. Прозрачното фолио предпазва елхата, тъй че ще имате декорация и за идната година, само че пакетирането несъмнено изисква часове.

10. И за край, концепцията е 50:50. Имате цяла елха и относително прилична декорация. Котката ви въпреки всичко може да се покатери на елхата, само че ще ѝ е малко по-трудно да стигне до украсата. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР