Всички знаем, че на младини Мелания Тръмп се е занимавала

...
Всички знаем, че на младини Мелания Тръмп се е занимавала
Коментари Харесай

Падна голямата тайна за красотата на Мелания Тръмп!

Всички знаем, че на млади години Мелания Тръмп се е занимавала с мода. Тя е била доста сполучлив модел и чудесно знае по какъв начин да пази тялото си във форма и да наподобява ослепително. Преди дни обаче ослепителната русокоска реши да разкрие тайните на своята фигура, написа Блиц.

„ Храня се здравословно. Това ме кара да се усещам доста по-добре и да имам доста повече сила ”, признава Мелания.

Тя признава, че става към 5:30 сутринта и си прави витаминозно смути. Обикновено в него слагала спанак, цвекло, боровинки, ябълка, портокалов сок, лимонен сок, кисело мляко, моркови, ленено семе, омега 3, витамин Д и зехтин.

За закуска пък от време на време Мелания залага на овесените ядки и прясно изцеденият сок от портокал.

По време на обяд и вечеря тя приема много пресни плодове и зеленчуци и сама признава, че заобикаля калоричните продъкти. Fast food за нея е табу. Самата тя признава, че от време на време хапва и по 7 пъти на ден, само че най-вече плодове.

За вечеря Мелания натъртва на сьомгата, зеленчуковата чорба или зеления фасuл. Понякога пък просто хапва някоя салата.

Тя предлага да се пие доста вода.

Първата дама на Съединени американски щати признава, че въпреки всичко се отдава и на разнообразни спортове – тенис, хора или пилатес.

Все отново Мелания признава, че от време на време се глези с шоколад и сладолед, тъй като в действителност обожава да си похапва и такива неща.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР