Всички знаем, че кучетата са най-добрият приятел на човека и

...
Всички знаем, че кучетата са най-добрият приятел на човека и
Коментари Харесай

Жена със страх от кучета осинови куче… със страх от хора

Всички знаем, че кучетата са най-хубавият другар на индивида и по-хубаво нещо от домакински любим няма. Поради тази причина една необикновена история, която потвърждава, че за всяко куче си има прецизен човек, трогна стотици в обществените мрежи.

Тереза Хуанг е начален преподавател в Канада и цялостен живот е имала уплаха от кучета… до момента в който един ден не се среща с Бу – куче със боязън от хора.
@ketophoria
“Change is the essence of life; be willing to surrender what you are for what you could become.” ~ Reinhold Niebuhr ##rescuedog ##dog ##furbaby ##doglove
Surrender - Natalie Taylor
51-годишната жена е хапана два пъти от кучета – веднъж когато е била 10-годишна и повторно, когато е била на 20. „ Справях се с уплахата си от кучета основно като ги избягвах. Пресичах на отсрещния тротоар, с цел да избегна минаването около кучета, не можех да спортувам на открито. Дори когато се сприятелявах с някое куче на мои другари, да вземем за пример, изпадах в суматоха, когато то започнеше да лае или да ръмжи, даже и на игра “, споделя Хуанг.
@ketophoria
Okay last one then school work. ##procrastinationatitsfinest
Wow you can really dance - marjoleinalberts
Идеята да осинови куче отлежава няколко години, като в един миг Хуанг стартира да търси своето животинче. „ Така попаднах на фотоси на Бу – описваха го като благо и срамежливо куче, което може да покаже капацитета си в случай че попадне в положително семейство “, споделя Хуанг.

Така тя отива да се запознае с Бу и с приемната му господарка. Първоначално кучето не припарва до Хуанг, само че след няколко минути се доближава постепенно и я облизва по носа. Приемната господарка е сюрпризирана, тъй като Бу заобикаля хора по принцип. „ Точно тогава си споделих, че щом кучето може да скочи в непознати води, мога и аз да го направя и незабавно го осинових “, споделя Хуанг.

От този миг нататък двамата са безусловно неразделни. Бу последователно привиква с новото си семейство и стартира да им се радва, да играе и да лае още веднъж. Хуанг последователно преодолява страха си с помощта на невероятното другарство с Бу.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР