Всички знаехме, че станцията за пропан-бутан работи незаконно и че

...
Всички знаехме, че станцията за пропан-бутан работи незаконно и че
Коментари Харесай

Жителка на Креведия, където избухна бензиностанция: Знаехме, че работи незаконно

Всички знаехме, че станцията за пропан-бутан работи нелегално и че разтоварват там и през деня, и нощем. Това съобщи жителка на румънския град Креведия, където станаха смъртоносните детонации в събота вечерта.

Тя показа, че доста от локалните хора се страхували, че там може да стане детонация.

„ При гърмежа се е усети миризма на газ. Не знам дали кметът е знаел, че работи станцията нелегално. Местните знаехме, разтоварваха и през деня, и нощем. Знаехме, че към този момент нямат позволение, само че какво да вършим, като притежателят има толкоз пари ", споделя още дамата от Креведия, представена от digi24.

По думите й съпрузите, които починаха след гърмежа също са имали подозрения.

" Съседите, които починаха даже съм чувала да споделят, че в случай че умрем ще бъде точно от този пропан-бутан. Уплашихме се “, сподели дамата, която показа, че има внук, настанен в болница в Търговище след гърмежа.

Съседите, за които приказва дамата, са двамата починали при детонацията. Съпрузите починаха в границите на 13 часа. Мъжът получава инфаркт, когато вижда ранената си жена. По-късно тя умира в болница от тежки изгаряния по цялото тяло, съобщи dariknews.

Двама души починаха, а 56 бяха ранени при опустошителната детонация в събота вечер в Креведия. Част от ранените са в Румъния, други са трансферирани в чужбина.

 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР