Всички видяхме кой свали правителството - това беше коалицията в

...
Всички видяхме кой свали правителството - това беше коалицията в
Коментари Харесай

Обръщат ли гръб Продължаваме промяната на ДБ


" Всички видяхме кой смъкна държавното управление - това беше обединението в Народно събрание сред ГЕРБ, Движение за права и свободи, Има Такъв Народ и " Възраждане " и действително те са хората, които са виновни да тласнат страната към нови избори ". Това съобщи в Euronews Primetime депутатът от " Продължаваме промяната " Йордан Терзийски.

Ние сме имали индикации, че Има Такъв Народ не са с нас, само че не можем да хвърляме празни обвинявания по тази причина, а те се натрупаха с времето, изясни депутатът. ПП би трябвало да излезе и да завоюва тези избори. Това е наш ангажимент, който ние поехме - да продължим смяната и да я довършим, тъй че ние нямаме друга опция, съобщи Терзийски.

" Аз имам вяра, че ние би трябвало да се явим като независима групировка и по-късно да се коалираме с съдружните сътрудници, които сега имаме ", Йордан Терзийски.

Ние сме работили доста сполучливо с " Демократична България ", никога не отхвърляме тяхната протегната ръка, безапелационен е Терзийски. Според него, въпросът не е да се пришиват евроатлантически полезности. Основната разграничителна линия е корупцията и затова партньорство с ГЕРБ е невероятно, изясни депутатът по въпроса дали е допустимо съставяне на коалиция с партията на Бойко Борисов.

Според Терзийски, в Народното събрание има подвластни партии, които прокарват ползи по избрани тематики.

Той разяснява и скандалите с АПИ заради поддръжката на пътищата.  " Ние поставихме период за договорите 30 септември, с цел да има време за процедурите. За страдание, Министерство на регионалното развитие се забави извънредно доста с поръчките, които по този начин се организираха, че в този момент се постанова да бъдат прекъснати ", сподели той.

Наистина Министерство на регионалното развитие слага под риск зимната поддръжка и в този момент ние в комисия се пробва тя да бъде удължена още два месеца, изясни Терзийски.  Ако няма кворум и не мине районната комисия, на тяхната съвест ще лежи неналичието на поддръжка, добави той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР