Всички ваши мисли и чувства са енергия. Тази сила е

...
Всички ваши мисли и чувства са енергия. Тази сила е
Коментари Харесай

Седем съвета как да повишим вибрациите си

Всички ваши мисли и усеща са сила. Тази мощ е един тип осцилация, която комуникира със заобикалящия ни свят. Научете се по какъв начин да повишите тези трептения и вижте по какъв начин това ще промени живота ви фрапантно в позитивна посока. Как да го постигнете? Ето няколко потребни съвета.

Седем съвета по какъв начин да повишим вибрациите си

Ценете красивото

Намерете нещо красиво и го оценете. Красотата е на всички места към нас, от утринна роса до звездите на небосвода. Често в забързаното ни всекидневие пропущаме всички красиви неща към нас. Трябва да ги забележим и да ги оценим. Независимо дали става въпрос за аромата на цветята на съседите или метода, по който вали, би трябвало да ценим, каквото ни е обещано, тъй като в противоположен случай ще пропилеем живота си в самосъжаление.

Споменете си защо сте признателни

Направете лист на всичко, за което сте признателни. Така ще промените своите трептения от отрицателни към позитивни. Няма да съжалявате за това, което е отминало, а ще сте щастливи от това, което ви е обещано и ви е направило положителния човек, който сте. Може да започнете листата с Жив съм! и да го разширите с всичко хубаво, което ви се е случило през днешния ден.

Медитирайте

 Седем съвета по какъв начин да повишим вибрациите си

Седнете в комфортна поза, затворете очи. Вдишайте и издишайте. Много постоянно бързаме. Нямаме никакво време, само че по този начин съзнанието ни изпада в положение на тревога и стрес. Медитацията оказва помощ да се успокоят духът и съзнанието. 10 минути медитация дневно могат да трансформират живота ви вечно.

Направете нещо положително за някой чужд

Едно положително дело за чужд ще увеличи неимоверно вашата осцилация в позитивна посока. Това ще промени мисленето от нямам никакво време до имам задоволително време, с цел да оказвам помощ на другите.

Спрете да се оплаквате и клюкарствате

Клюкарстването и недоволството понижават вибрациите ви. Спрете да се оплаквате и намерете нещо, което ви носи наслада в живота.

Дишайте

 Седем съвета по какъв начин да повишим вибрациите си

Просто се отпуснете и се пробвайте да дишате по-дълбоко и дълготрайно. Отпуснете се. Това ще има директен резултат върху нервната ви система и ще ви помогне да се успокоите. Спокойната осцилация е висока осцилация.

Направете нещо, от което ви е боязън

Страхът ни пречи да изпитваме обич и благополучие. Преборим ли го, пред нас се отваря доста огромен свят на благоприятни условия. Страх от височини? Отидете и скочете с парашут. Страх от говорене пред аудитория? Кажете едно стихотворение пред сътрудниците в офиса. Изпробвайте и резултатите незабавно ще са налице.

Вижте още по какъв начин да сме във висока осцилация.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР