Всички в Партията на европейските социалисти сме дълбоко наскърбени от

...
Всички в Партията на европейските социалисти сме дълбоко наскърбени от
Коментари Харесай

Сергей Станишев: Давид Сасоли ще липсва на всички ни, той беше неуморен борец за европейския проект

Всички в Партията на европейските социалисти сме надълбоко наскърбени от кончината на ръководителя на Европейския парламент Давид Сасоли  Давид Сасоли 63-годишният италианец Давид Сасоли е новият ръководител на Европейския парламент. Той е някогашен - уверен демократ, същински бранител на европейските правила и незабравим човек, написа ръководителят на ПЕС и евродепутат Сергей Станишев  Сергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e ръководител на Националния съвет на Българска социалистическа партия, министър-председател на във Facebook.

"Давид ще липсва на всички ни. Той беше неотклонен герой за европейския план. Посвети политическия си живот на концепциите за народна власт, правдивост и тъждество. Пример за храброст и увереност, той ще липсва на всички в фамилията на социалистите, както и на всеки, който в миналото е работил с него ", показва Станишев.

"Партията на европейските социалисти показва своите дълбоки съболезнования към фамилията и приятелите на Давид, към италианската Демократическа партия и към Европейския парламент, който той ръководи с чест и достолепие до последния миг ", декларира Сергей Станишев  Сергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e ръководител на Националния съвет на Българска социалистическа партия, министър-председател на.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР