Всички в моя бранш много се трудят, нищо не е

...
Всички в моя бранш много се трудят, нищо не е
Коментари Харесай

Емилия: За да си успешен, не стигат само силиконовите устни и импланти

Всички в моя отрасъл доста се трудят, нищо не е реализирано ей по този начин, сподели певицата

„ За да бъдеш съумял човек, би трябвало доста да работиш, би трябвало неизменност, не е единствено до силиконовите устни и импланти “. Това сподели в изявление за предаването „ 120 минути “ по певицата Емилия.

Освен попфолк, Емилия пее и национални песни. Родена е в Гълъбово, стартира да пее още на 12 година геният ѝ я води в музикалното учебно заведение в Широка лъка. Няколко години по-късно подписва контракт с „ Пайнер “. Има над 20 години на сцената – изнасяла е концерти по целия свят, в това число в Съединени американски щати и Австралия. Има 13 издадени албума, притежател е на доста награди. Има три деца. Най-малкото е момиченце на 1 година от брачна половинка ѝ брачният партньор ѝ Жорж Башур.

Според нея младото потомство не подражава на фолкпевиците и актрисите, а търсят елементарен живот и не желаят да се трудят. Всички в моя отрасъл доста се трудят, нищо не е реализирано ей по този начин – някой да ти го даде на тепсия, добави певицата.

„ В момента се усещам най-желана от моята аудитория, тъй като към този момент реализирах това да бъда свободна и то с помощта на моя брачен партньор. Постигнах вътрешна естетика. Преди постоянно трябваше да се преценявам с това в коя компания съм “, посочи певицата.

В предаването се включи и брачният партньор ѝ, който сподели: „ Здравей, обич моя, знам какъв брой мощно ще бъдеш сюрпризирана от моето включване, само че това е задачата. Честито за новия ти план. „ Българи юнаци “ е реалност – висока летва, огромна отговорност, само че ти го можеш. Поднесе го в съвременен жанр украси го с български фолклор, смело… Господ обича смелите, а смелите си имат всичко. Обичам те! “
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР