Всички ученици, навършили 18 години, могат да кандидатстват до 7

...
Всички ученици, навършили 18 години, могат да кандидатстват до 7
Коментари Харесай

Лидл за осми път ще проведе практикантската си програма

Всички възпитаници, навършили 18 години, могат да аплайват до 7 май
За осми път Лидл България ще организира своята практикантска стратегия и ще даде опция на възпитаници от цялата страна да прекарат едно друго лято – да завоюват първите си пари, да натрупат скъп опит и нови познания и умения. Всички младежи, навършили 18 години, могат да аплайват до 7 май, като изпратят своето CV на. Кандидатите наложително би трябвало да посочат града и квартала, в които живеят.

Лятната процедура на Lidl ще се организира от 1 юли до 31 август. В този интервал учениците ще получават по 600 лева бруто на месец (за 6-часов работен ден от понеделник до петък) и по 60 лева ваучери за храна. Те ще могат да се възползват и от един ден отпуск за рожден ден, както и ще преминат през разнообразни онлайн образования. А в случай че се оправят сполучливо със своите задания, имат и действителния късмет да продължат да работят в Lidl на непрекъснат контракт. Към всички тези преимущества, компанията още веднъж прибавя и атрактивни награди. Всички сполучливо приключили програмата ще вземат участие в лотария за спечелването на огромната премия – 1000 лева, и две по-малки – на стойност 400 лева, които могат да влагат за осъществяване на своя фантазия.

„ Практикантската стратегия е измежду най-успешните юношески планове на Lidl и към нея обичайно има огромен интерес. Тя дава на възпитаници в цяла България отлична опция да учат в действителна среда и да почерпят скъп опит от потвърдена интернационална компания като Lidl. Така младежите освен печелят първите си пари, само че се срещат с екип от експерти и развиват основни умения като организираност, неизменност, ефикасна връзка и други. Вярваме, че практиката в Lidl ще им бъде потребна и ще се радваме да ги посрещнем и това лято в екипа на Лидл България “, разяснява Катерина Шопова, шеф „ Човешки запаси “.

Програмата се прави оценка позитивно от участниците в предходните ѝ издания. Практикантите споделят, че им подхожда динамичността в магазините, отношението сред сътрудниците и опцията да учат нови неща като работа в екип и умения за другарство с клиенти. Практикантската стратегия е част от цялостната устойчива тактика на Лидл България за поддръжка на младите фрагменти посредством разнообразни начинания за възпитаници и студенти, измежду които стажантска и trainee стратегия, както и поддръжка за дуалното обучение.

Пълна информация за лятната процедура и изискванията за кандидатстване може да намерите на кариерния уебсайт
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР