Всички твърдения на Нинова, включително и това, че ни съди,

...
Всички твърдения на Нинова, включително и това, че ни съди,
Коментари Харесай

Деси Атанасова попиля Нинова с разкритие! Нежното острие на ГЕРБ размаха документ от Цацаров, който доказвал нещо много важно

" Всички изказвания на Нинова, в това число и това, че ни съди, са погрешни. Аз доста държа на истината и когато някой облъчва обществото, да го прави с обстоятелства. Показала съм ви документи, които демонстрират освен придобиване от страна на Нинова ". Това изясни депутатът от ГЕРБ Десислава Атанасова в студиото на " Тази заран " по bTV. " В историята няма човек, който да не помни, че е сключил договорка за 700 хиляди $. Не единствено, че е взела участие в приватизацията, освен, че е платила кеш 70 хиляди $... Темата претърпява какви ли не разнообразни формати. Щяха да я поддържат, щяха да гласоподават в партията, в този момент тя желае лидерска среща. Ние сме подготвени на всевъзможни тематики и диспути ", продължи Атанасова.

" Нинова твърди, че стотици пъти е проверявана и че няма проблем с тази договорка. Аз сезирах основния прокурор да ми уточни какъв брой пъти и по кое време е проверявана тази договорка. На 29 ноември ми е изпратено това писмо и в него се твърди следното: " Считано от момента на продаването на сдружението е изминал период от съвсем 18 години, през който не са подавани сигнали, не са осъществени инспекции, не са формирани досъдебни производства или правени преписки за приватизиране на " Техноимпекс ". Ако тя твърди, че трима основни прокурори са и правили инспекции, уповавам се да пристигна с обстоятелства и писма ", изрично я подкани депутатката от ГЕРБ.

Хекимян попита какво се случва с делото, където Нинова съди Борисов за думите " госпожа Лъжа ", а Атанасова изясни, че то е планувано за следващата година.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР