Всички трябва да влезем и да се бием, защото това

...
Всички трябва да влезем и да се бием, защото това
Коментари Харесай

Йонатан Фархи: В момента израелците водим битка за живота си, но след стореното от Хамас няма да остане нищо

Всички би трябвало да влезем и да се бием, тъй като това е борба за живота ни. Страшни неща се случват. Изчезнали са хора, никой не знае нищо за тях  - познати, другари, съседи, възрастни и деца. Зверско е. Има хора, които са били убити и телата им са взети в Газа. Такова нещо в никакъв случай не се е случвало.

Това описа пред Нова тв 31-годишният  Йонатан Фархи, който към този момент е получил повиквателна за израелската войска, а брат му, който е танкист, към този момент се е включил към въоръжените сили на Израел. 

Проблемът е, че към момента не знаем против кого ще се бием. Не е единствено Хамас. Очакват се и други спорове, от други страни в района. Още нищо не знаем. Но е ясно едно -  би трябвало да  се защитим, би трябвало да се борим за живота си, уточни той.

Този път Хамас ни хвана неподготвени. Кой е виновен за това в Израе ще го разберем, когато свърши войната, в този момент не е времето, в този момент би трябвало да сме съсредоточени единствено върху битката против Хамас, уточни той.

Това са същински терористи. В събота сутринта те просто са влезнали в града и са почнали да стрелят по всеки, който се изпречи пред очите им. Шест часа хората са си седели по  домовете в смут и са чакали някой да пристигна да ги избави, описа той.

Хамас няма да просъществува. След всичко осъществено за тези няколко дни, от Хамас може да остане единствено концепцията, уточни той.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР