Всички спечелили от билетите и игрите на "Национална лотария" са

...
Всички спечелили от билетите и игрите на "Национална лотария" са
Коментари Харесай

Национална лотария: Всички спечелили са реални

Всички спечелили от билетите и игрите на "Национална лотария " са изцяло действителни лица, се споделя в публично изказване на фирмата-оператор на лотарията "Ню Геймс " по отношение на медийните изявления и изказванията, че част от спечелилите лица не съществуват.

"Това е най-проверяваната тематика през годините и при инспекциите не са установени никакви нередности. Изразяваме подготвеност още веднъж да предоставим нужните документи на способените органи, с цел да извършат инспекция и да открият самоличността на участниците и получените от тях облаги за интервала от началото на образуване на игрите до сегашния миг. "

Според тях през последните дни целеустремено се търси манипулиране на публичното мнение и основаване на отрицателни настройки и общо съмнение към бизнеса ни.

"Във връзка с непрестанните внушения за неплатени държавни такси още веднъж заявяваме, че нашата компания е изплатила всичко дължимо по закон. Оказваме цялостно подпомагане на българските институции в осъществяваните от тях инспекции за определяне на Истината ", декларират от "Ню Геймс " и излагат следните обстоятелства:

Още от самото основаване на компанията залагаме на цялостна бистрота. С тази цел търсим единодушие от всеки спечелил - да бъде сниман и оповестен на интернет уеб страницата 7777.bg. На него може да бъде открита информация за печелившите участници, размера на облагите им и игрите, от които са ги спечелили.

На гърба на всеки билет на Национална
лотария ясно са посочени изискванията за осъществяване на играта, типа, размера и метода на погашение на облагите. Билетите се печатат в една от най-големите печатници в света - американската компания Scientific Games International. Именно печатниците дават отговор за разпределението на облагите, разказани на гърба на билетите. Ние не разполагаме с информация каква сума има в съответния билет при идването му в България и дали е печеливш или не.

Всички правила и условия за провеждането на игрите и информация за държавните такси са оповестени на 7777.bg. Те са налични за всички участници и заинтригувани страни от 2014 година досега. Съществуването им на уеб страницата за целия този интервал безспорно може да бъде открито по механически път.

В допълнение през днешния ден са били качени всички търговски доклади на сдружението за интервала 2014-2018 година за цялостна бистрота и отбягване на спомагателни внушения за прикриване на информация.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР