Всички сме пробвали какви ли не препарати за пране, гарантиращи,

...
Всички сме пробвали какви ли не препарати за пране, гарантиращи,
Коментари Харесай

Чудото, което ще се случи с дрехите ви, ако натрошите един аспирин в прането

Всички сме пробвали какви ли не препарати за пране, гарантиращи, че ще паднат всички петна с помощта на тях, само че в действителност има един доста по-прост и на ниска цена метод, който ви е на една ръка разстояние.
Защо да държите торбата с перилен препарат в тоалетната
Не постоянно е допустимо незабавно да се дефинира мястото за предпазване на праха за пране в дома, изключително в случай че купувате огромни опаковки от 12...
Прочети повече
Ако натрошите пет таблетки от 500 mg аспирин и ги прибавете в леген с гореща вода, а след това накиснете мръсните облекла за една нощ, на сутринта щом ги пуснете в пералнята, по-късно ще ги извадите като нови.

Просто би трябвало да добавите същия брой таблетки и да пуснете пералнята на общоприета стратегия, а когато машината спре да работи, ще бъдете шокирани от резултата, който ще получите. Нито едно леке, а цветът доста по-ярък.

Аспиринът има салицилова киселина, разграждаща протеинови молекули и по тази причина е по този начин потребен, когато перем облеклата. По същия метод биха могли да подействат оцетът, лимоновият сок и лимонената киселина. 
6 навика, с които съсипваме хавлиените кърпи
Пухкавите кърпи всмукват добре водата и са приятни на досег. С течение на времето обаче влакната се слепват и тъканите стават груби....
Прочети повече
Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР