Всички сме наясно, че за по-малките партии шансът да вкарат

...
Всички сме наясно, че за по-малките партии шансът да вкарат
Коментари Харесай

Мачикян, Възход: Замяна на минималната заплата с часова ставка

Всички сме наясно, че за по-малките партии шансът да вкарат народен представител в Екологичен потенциал не е доста огромен. По-важното е да има конкуренция на хрумвания, а за нас - да споделим своите хрумвания с обществеността. Това съобщи в студиото на ФАКТИ зам.-председателят на Единна национална партия (ЕНП) и претендент за евродепутат от Коалиция " Възход " Емил Мачикян.

" Нашата коалиция се събра предходната година с концепцията, че е належащо едно трайно обединяване в дясно, каквото в оня миг нямаше и с концепцията, че диалозите ще продължат и ще бъдат привличани още хора. Започнахме три партии: " Движение Демократично Действие - Дезинформация ", Единна национална партия, Съюз на свободните демократи, след това се причислиха Български либерален съюз - Радикали и Радикалдемократическата партия, поддържаха ни не малко неправителствени организации и цивилен сдружения ", сподели Мачикян.

" Аз не виждам нито една дясна групировка на тези избори, " Демократична България " аз я разбирам по-скоро като центристка организация, ГЕРБ са наследници на Българска комунистическа партия, нашите хрумвания са по-скоро десни ", разяснява Мачикян.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР