Всички сме чували, че с годините секс желанията на мъжете

...
Всички сме чували, че с годините секс желанията на мъжете
Коментари Харесай

Ето как с годините секс желанията се променят

Всички сме чували, че с годините секс желанията на мъжете и дамите се трансформират. Има какви ли не клишета по тематиката. Сякаш най-разпространеното е, че в случай че дамата не желае да се отдаде на интимни милувки с половинката си споделя, че я боли главата.

Някои пък настояват, че мъжа на18 години, на 48, както и на 88 години може да стане татко, а и че има секс стремежи и опцията да ги реализира.

Да, само че дали всичко това е по този начин? Има доста легенди и легени за секс желанията на хората в друга възраст. Е, най-сетне отговорът пристигна.

До това се стигна след 13-годишно изследване. То е направено от група интернационалните психолози и сексолози.

Основната работа в проучването е направено от психолози от университета в Мелбърн. Учените откриха по какъв начин мъжкото и женското полово предпочитание се трансформират с времето. 

Резултатите от три опита демонстрират, че в дълготраен проект половото предпочитание на дамите е доста по-променливо от това на мъжете. В кратковременен проект няма разлики сред половете, като и двата пола демонстрират огромни съмнения в половото си предпочитание.

„ Това изобретение опонира на догатката, че мъжете изпитват устойчиво полово предпочитание за дълъг интервал от време. Открихме също, че желанието на дамите е негативно обвързвано с умората и гнева “, означават създателите.

В първата част на проучването са употребявани данни от 13-годишно проучване на близо 2000 души. Данните съдържаха информация за раждане, менопауза, полово предпочитание, връзка с сътрудник и други.

Във втория участваха 112 двойки, които в продължение на шест дни едновременно направиха къси анкети за половото си предпочитание и положението като цяло.

Третата част се концентрира върху общото полово предпочитание, а не върху жаждата за съответен сътрудник. В него участваха 255 души, които трябваше да оценят половото си предпочитание, както и възприятието на отмалялост и стрес. / jenata.blitz.bg

Харесайте  и във Facebook, където ще намерите още доста потребни и забавни четива за всеки!

Източник: lifebg.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР