Всички рождени дни на Жени са запомнящи според нея, защото

...
Всички рождени дни на Жени са запомнящи според нея, защото
Коментари Харесай

Всички Се Чудиха Какво Става С Тях, Но Удряха Бетонна Стена! Изплува Истината За Жени Калканджиева И Тачо

Всички рождени дни на Жени са запаметяващи съгласно нея, тъй като тя постоянно чества с доста хора. Изключение прави единствено предходната година, когато почива майка й и тя избира да чества фамилно. И отива да види брат си, който живее в чужбина. „ Като цяло всичките ми рождени дни са били бурни, шумни, с доста хора ”, споделя моделката.

Най-важното в живота на Калканджиева обаче е детето. „ Искам Жорко да бъде един добър…да бъде мощен възпитаник ”, сподели Жени и добави, че сега с Тачо са в доста положителни връзки. Калканджиева възпитава сина си да бъде добър човек. Да има правила. Да бъде учтив, културен към останалите хора, както и да прави положително. Жени го учи още да почита възрастните и да пази персоналното пространство на неговите съученици, тъй като сега тематиката за детската експанзия е доста сериозна, написа разкрития.ком.

Калканджиева учи дребния Жорко да има положително сърце.

Що се отнася за състезанията за хубост Жени сподели, че те от дълго време са изгубили своята стойност. „ Появиха се всякакви хора, идиоти, които опетниха стилната промишленост. Опетниха състезанията за хубост ”, добави миската. Според нея младите девойки през днешния ден желаят да вземат участие в конкурс за хубост, с цел да си намерят богат мъж.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР