Всички резервации за Студентския празник в Банско бяха отказани, заяви

...
Всички резервации за Студентския празник в Банско бяха отказани, заяви
Коментари Харесай

Ден преди 8 декември: Банско осъмна без студенти

Всички резервации за Студентския празник в Банско бяха отказани, съобщи шефът на хотел в курорта Тина Иванова в ефира на Българска национална телевизия.

Повечето места за настаняване и заведения остават затворени и през декември поради наредбите на здравния министър проф. Костадин Ангелов.

По думите й вярата на хотелиери остават идните коледни и новогодишни празници, когато съществени гости се чака да бъдат български туристи. От сектора пък дават обещание да пуснат много по-ниски цени, за привлекат повече клиенти.

„ В Банско се съблюдават всички ограничения за сигурност, обстановката е спокойна, безапелационен е кметът на града Иван Кадев, като добави, че през последните 2-3 дни даже няма новорегистрирани инфектирани.

Освен в Банско бъдещите висшисти обичайно се събират още във Велико Търново и Арбанаси. Тази година обаче фамозните механи и заведения в и към старопрестолната столица са затворени. Алтернативата, която избират част от младежките компании, са къщите за посетители в района.

„ 8 декември няма да се чества както нормално поради пандемията. Най-важното в този момент е да останем здрави, да ограничим болестта и да мислим за медиците на първа линия”, разяснява ръководителят на Студентския съвет на Великотърновския университет.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР