Всички решения за цените на тока, топлоенергията и газа са

...
Всички решения за цените на тока, топлоенергията и газа са
Коментари Харесай

Драмата е пълна! Какво съобщиха за КЕВР

Всички решения за цените на тока, топлоенергията и газа са взети единомислещо. Затова те са годни. Българските жители могат да разчитат на тях за цените за идващите 12 месеца.

Това съобщи ръководителят на КЕВР Станислав Тодоров на брифинг във връзка мнението на Конституционния съд, че е определен в нарушаване на Конституцията.

" Изненадан съм от решението на Конституционен съд, само че сме взели всички ограничения актовете от времето на ръководството ми, да бъдат постоянни и потребителите да могат да разчитат на тях ", съобщи Тодоров, представен от Нова телевизия

Той разгласи, че въпросното решение значи, че КЕВР дейно стопира работа и няма по какъв начин да одобри цени даже за месец август.

Ето за какво Тодоров прикани депутатите неотложно да започват процедура за избор на негов правоприемник, тъй че регулаторът да взема съответни решения в условия на рецесия, даже и без работещ парламент.

Тодоров разкри още, че юристите на Комисията са го посъветвали да не упълномощава никого да извършва функционалностите за председателстващ, тъй като по този начин неговият избор би станал незабележим. " Оттук нататък даже изплащането на заплатите на чиновниците е сложено под въпрос ", сподели шефът на енергийния регулатор.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР