Всички представления в афиша на столичния Театър 199 Валентин Стойчев“

...
Всички представления в афиша на столичния Театър 199 Валентин Стойчев“
Коментари Харесай

Театър 199 затворен заради COVID-19

Всички представления в афиша на столичния Театър 199 „ Валентин Стойчев “ са анулирани до края на месеца, оповестиха театралите своята Фейсбук страница. Причината е Ковид-19, осведоми, базирайки се на шефа на театъра Анна Монова.
„ Уважаеми фенове,
 Театър 199 Валентин Стойчев открива юбилейния 55-и сезон Театър 199 " Валентин Стойчев " открива юбилейния 55-и сезон
На 14 септември от 20:00 часа Театър 199 „ Валентин Стойчев “ ще открие юбилейния си 55-и сезон със суперуспешния авторски сп...
Представленията на нашия спектакъл, планувани за месец октомври, се отсрочват. Закупените билети можете да презаверите за месец ноември или да получите назад парите си до 31 октомври. Касата на театъра работи всеки ден от 14,30 до 19,30 ч.
Съжаляваме за породеното стеснение “, се споделя още в известието.
Осем души от състава имат чакат се пробите на още седем, изясни Анна Монова. В щата на театъра са 44 души на трудов контракт. „ 199 “ е вид „ отворена сцена “, по тази причина няма натрупа.
В другите заглавия в афиша играят общо 140 артисти – някои от тях също са били инфектирани от откриването на новия сезон, по тази причина се е наложило да паднат някои заглавия. Четири или пет представления са били анулирани поради артисти с Ковид-19 от края на септември до 15 октомври, когато бе затворен театърът, означи директорката.
 Теория на конспирацията или не напълно: Може ли да имаме вяра на PCR тестванията за ковид? Теория на конспирацията или не напълно: Може ли да имаме вяра на PCR тестванията за ковид?
Какво имаме поради, когато кажем, че човек има позитивен PCR тест за ковид? Това в действителност не значи, че въпросният човек е б...
В момента в театъра са позволяват хора единствено след отрицателен тест за ковид. Всички пространства на територията на са дезинфекцирани.
 
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР