Всички познаваме човек, който се наранява дори от най-малките неща.

...
Всички познаваме човек, който се наранява дори от най-малките неща.
Коментари Харесай

Четирите най-добросърдечни зодии, които се нараняват от малките неща

Всички познаваме човек, който се наранява даже от най-малките неща. Докато някои могат елементарно да преодолеят нещо, което е казано или направено, някои задържат възприятията за доста дълъг интервал от време. Хората с сходен темперамент са много прочувствени, чувствителни и раними. За такива персони е извънредно непостижимо да се оправят с всяка деликатна обстановка, тъй като не могат да я понасят дълго и са склонни да се разпадат. Тези хора са много добросърдечни и чакат близките да ги схващат. Животът обаче от време на време е нечовечен и не всеки поставя същите старания, с цел да се разбирате съвършено. Понякога това пострадване се случва несъзнателно. Много хора остават афектирани от дейности на близките, които в множеството случаи са дреболии. Дори от опит за смешка човек може да се засегне и това да докара до проблеми в връзките даже сред положителни другари.

Според астрологията, има някои зодиакални знаци, които са доста чисти по сърце и елементарно се нараняват от дребните неща. Ето и кои са те:

Рак

Известни също като най-чувствителната зодия, Раците обичат да дават и получават обич. След като не са я получили от околните си, те прекаляват и се засягат от това много елементарно. Те просто желаят реципрочната любов и упованията им от хората нормално ги нараняват доста, като ги карат да ронят сълзи. Те плачат скрито от останалите и лишава доста време, с цел да се излекуват. Много е допустимо даже да не разберете, че са засегнати. Те биха се усамотили, с цел да не ги види никой. Липсата на обич, която те чакат да получат, удря и самочувствието им. Тогава те стартират да се усещат изоставени от най-близките си хора. А в действителност това възприятие за безчувственост може да бъде доста заблуждаващо и казусът да бъде единствено в тяхната глава.

Риби

Рибите са още един другар на Рака. Тези хора също имат доста любящ темперамент и по тази причина са много прочувствени, даже от дребните неща. Имат меко сърце и в никакъв случай не одобряват повърхностно нищо сензитивно. Те нормално почистват сърцето си, като плачат. Проблемът и при тях може да пристигна от най-близките. Страхът от отменяне е водещ, което ги кара да живеят в непрекъсната паника, че може да изгубят близки другари.

Скорпион

Хората, родени в Скорпион, са много обидчиви и извънредно чувствителни. Те се ядосват, когато са засегнати, само че в никакъв случай не споделят нищо на глас на никого. Вместо това избират да ридаят като за тях това е най-хубавият метод да излеят сърцето си. Това са състрадателни, лоялни и интензивни хора, които чакат същото държание от своите близки. Скорпионите могат да останат афектирани от най-обикновена смешка. Те обаче обичат да се подиграват на останалите. Това може да звучи нелогично, само че тези хора харесват шегите, когато не са на техен тил. Това пък отблъсква другите от групата, тъй като има неравнопоставеност.

Близнаци

Хората, родени под знака на Близнаци, са извънредно потайни в страстите си. Те наподобяват като твърди и здрави, само че имат доста мека сърцевина и могат да бъдат наранени даже от най-малките неща. Те са уязвими и любящи и в никакъв случай няма да кажат на никого за възприятията си единствено заради страха да не бъдат засегнати от вас. Биха понесли всяка една засегнатост, правейки се, че нищо не се случва. Но останат ли сами, са подготвени да плачат с глас, тъй като се усещат засегнати.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР