Всички попадения паднаха през първото полувреме. Италия поведе с красиви

...
Всички попадения паднаха през първото полувреме. Италия поведе с красиви
Коментари Харесай

Италия победи Белгия с 2:1 в Мюнхен и отива на полуфинал на Европейското

Всички попадения паднаха през първото полувреме. Италия поведе с красиви голове на Николо Барела и Лоренцо Инсиние, а в края на първата част Ромелу Лукаку вкара дузпа за Белгия. Наказателният удар бе в известна степен противоречив, само че бе доказан и от електронната система.

Така се оформи приказен типичен полуфинал сред Италия и Испания, който ще се играе на 7 юли на " Уембли " в Лондон. Това е пети полуфинал за Скуадра Адзура на еврошампионати и първи от изгубения мач за купата през 2012-а., когато противник бе точно Испания.

Белгия на Роберто Мартинес остава единствено с очакванията си за огромен трофей, макар че това потомство непрекъснато бива товарено с вяра, че ще извоюва подобен. До момента това не се случва.

" Червените дяволи " могат да съжаляват, че най-малко не вкараха срещата в продължения, тъй като една от звездите им - Ромелу Лукаку, направи два огромни пропуща през второто полувреме. Пропуски имаше и за италианците, които пропуснаха да стигнат до по-солиден задатък, само че все пак празненствата на Ботуша са изцяло заслужени.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР