Всички политически партии, парламентарни и извънпарламентарни сили се обединиха и

...
Всички политически партии, парламентарни и извънпарламентарни сили се обединиха и
Коментари Харесай

Политиците се обединиха надпартийно: Кмет се бие само със суджуци!

Всички политически партии, парламентарни и извънпарламентарни сили се сплотиха и подписаха общ Манифест за приемливост, с който осъждат от свои съпартийци поради съмнение в предателство. 
Представители на безусловно всички течения в българската политика и даже някои политически сътрудници от Балканите се изрекоха по този възмутим случай. 
***
Деница Сачева от ГЕРБ изрично осъди неприемливото държание на съпартийците си в Добричко, където Сачева се утвърди като началник на суджука и в никакъв случай не е толерирала сходна експанзия. 
" Недопустимо е политическо лице, каквито и да са провиненията му, да се малтретира без суджук или пачки, или друга форма на цивилизован напън. Обръщам се към своите съпартийци - през днешния ден бият някой, ужким справедливо без суджук. Утре може да е някой от нас, на следващия ден може ти да ядеш калая без грам суджук! ", пробва се да разсъни човешкото и да наложи нов стандарт в политиката Сачева. 
***
Николай Хаджигенов от Мутри вътре-вън се съгласи на кардинална основа и заявява от името на цялата разединена групировка " Изправи се, туй-онуй ", че с сътрудниците си може да си приказват по медиите, може да не се схващат по всевъзможни въпроси, само че всички дружно осъждат политиката на експанзия без суджук или пачка. 
Относно съмнението в партийно изменничество като претекст за пердах, Хаджигенов се учуди, че това може да учуди някого, малко или доста осведомен с политическия развой. 
" Предателството в политиката е като маята в тестото - въпрос на пояснение, а другояче осъзната нужда ", изясни юристът, адресирайки през медиите посланието си най-много към своите съпартийци, тъй като въпреки да не си говорели, въпреки всичко с тях към момента се разбирал най-добре.
***
Патриотични и извънредно непатриотични организации се сплотиха към концепцията, че може да сме патриоти, може да сме безродници, но боят без пачки и суджуци на Хайдушка поляна - не го утвърждаваме!
***
Джендър-радикали и джендър-истерици също се сплотиха на тая платформа. 
Те обявиха:
" Ако е за джендъризъм и торбаланщина, може да се истеризира; може да извращаваме всичко за задачите на бутафорията; може да сме борци за фамилията денем и развратници през нощта или противоположното. Но в случай че би трябвало да демонстрираме противоречие и злост по политически въпроси - апелирам, бъдете по този начин положителни да поддържате връзка с пачки и пържоли, не с юмруци и дръжки на мотики! "  - подписват се с кръв и джендър идеолозите, и джендър унищожителите. 
***
Дори Слави Трифонов наруши мълчанието си по политически въпроси и пусна няколко скеча на тая тематика, но със благосклонност към суджукопроизводителите и пачкопроизводителите на конфликт-играчки. 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР