Всички пера на бюджета са важни, но Асен Василев и

...
Всички пера на бюджета са важни, но Асен Василев и
Коментари Харесай

Василев яко реже бюджета за култура, обеща 1%, сваля до 0,2: Фучеджиева

" Всички пера на бюджета са значими, само че Асен Василев и Кирил Петков са потвърдили, че не схващат какъв брой е значим бюджета за културата. Василев го потвърди с една от лъжите с които завоюваха изборите, че бюджетът за просвета ще е 1%, а след това се оказа последователно намаляващ бюджет от 0.6%. Технократите/бизнесмени са изключително тъпи и упорити когато става дума за просвета, а не за компютри и компоти. Изписа ми се компютъра да пиша публикации и статуси за значимостта на парите за просвета.

Сега шефовете на креативните съюзи са решили да изпратят отворено писмо до шефовете на всички партии. Струва ми се закъсняло. Струва ми се, че трябваше настойчиво и съществено лобиране преди да се изготви този бюджет в който още веднъж са заложени 0.6%, които ще се движат в идващите години по този начин - 0.4%, а след това 0.2%. Това е супер зле. Преди време, в този момент не знам по какъв начин е, в прилежаща дребна Македония бюджетът беше 2%.

Ясно е, че тези хора са невежи технократи. Пеенето на оперни арии в свободното време не е просвета. Това писмо е закъсняло ", написа Милена Фучеджиева.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР