Всички пациенти трябва да се третират равнопоставено. Не следва да

...
Всички пациенти трябва да се третират равнопоставено. Не следва да
Коментари Харесай

Адв. Мария Петрова: Не може един човек с тумор да чака да мине епидемията, за да бъде опериран

Всички пациенти би трябвало да се третират равнопоставено. Не следва да затваряме страната за другите уязвими групи пациенти, като бременните дами и децата, подлежащи на имунизация. Не може един човек с израстък да чака да мине епидемията, с цел да бъде опериран.
Това съобщи в предаването „ 120 минути “ по БТВ адв. Мария Петрова, която е член на експертния медицински съвет към Министерски съвет.

Според нея обстановката в страната се подценява, тъй като има доста хора на открито, тъй като България е в относително положително състояние. За бързите проби тя разяснява, че в случай че следваме опита на други страни, основен миг е по кое време стартира използването им.

Адвокат Мария Петрова прикани да не се поддаваме на спекулации и уточни, че са почнали да се продават проби с неразбираем генезис. " Освен да диагностицираме хората със признаци, би трябвало да се грижим и за останалите. Всеки жител има право да се тества, различен е въпросът дали разполагаме с потенциал това да се случи ", сподели още тя. Ако прогнозите са правилни, идната седмица влизаме в пика на болестта, означи юристът.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР