Всички пътнопочистващи фирми имат готовност. Засега няма проблеми и кризи

...
Всички пътнопочистващи фирми имат готовност. Засега няма проблеми и кризи
Коментари Харесай

Аврамова: Всички пътнопочистващи фирми имат готовност

Всички пътнопочистващи компании имат подготвеност. Засега няма проблеми и рецесии в нито едно обитаемо място. Това съобщи министърът на районното развиване и благоустройството Петя Аврамова при започване на държавното съвещание, съобщи кореспондент на БГНЕС.
Аврамова отговори на питането на премиера Бойко Борисов по какъв начин върви почистването на пътищата след утежняването на метеорологичните условия.
Дългосрочните ограничения са да търсим различни източници на вода. Вече има няколко срещи с специалисти, имаме публично импортирани две оферти в Министерство на регионалното развитие, добави Аврамова по отношение на водната рецесия в Перник.
Двете оферти ще бъдат прегледани през днешния ден и при решение на специалистите, че някое от тях е удачно, ще бъде направен отчет с нужните средства за реализация.
„ Едното от тях е за в допълнение сондиране, а другото е потребление на карстови пещери и спомагателни източници на вода. Другата мярка, която беше подхваната, е обезпечаване на запас от 2,7 милиона лв., с което да се направи реорганизация на пречиствателната станция, като ВиК-Перник към този момент има контракт с Министерство на околната среда и водите, който е за рехабилитация на водопроводи ”, сподели още Аврамова.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР