Всички пътници, пристигащи в Обединеното кралство, ще трябва да се

...
Всички пътници, пристигащи в Обединеното кралство, ще трябва да се
Коментари Харесай

Влизаш в UK - чакат те два теста

Всички пасажери, идващи в Обединеното кралство, ще би трябвало да се изследват за ковид през втория и осмия ден от идването си в страната.

Това се чака да разгласи английското държавно управление тази седмица, съгласно информация на английската телевизионна мрежа ITV News, оповестена в понеделник, съобщи БНР..

" Разбрах, че държавното управление ще заяви на следващия ден (9-и февруари), че ВСИЧКИ пасажери, идващи във Англия, ще би трябвало да бъдат тествани за ковид на втория и на осмия ден след идването им в страната.

Така че това няма да се отнася единствено за идващите от страните от така наречен " алена зона ", които би трябвало да бъдат карантинирани в хотели за тяхна сметка, само че и за тези, които се изолират вкъщи ", показа в Туитър репортерът на ITV Пол Бранд.

Според него " ВСИЧКИ идващи в страната ще би трябвало да имат негативен тест за Covid-19, изработен в чужбина в границите на последните 72 часа. Те също по този начин би трябвало да създадат Covid тест и на територията на Англия на втория и на осмия ден от тяхната самоизолация ".

" Тези, които идват от страни от алената зона,  също ще би трябвало да създадат всички това, само че ще би трябвало да бъдат карантирани в хотели, които не могат да изоставен ", уточни още репортерът на ITV.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР