Всички очакваме с нетърпение септемврийския брой на Vogue, в който

...
Всички очакваме с нетърпение септемврийския брой на Vogue, в който
Коментари Харесай

Принц Хари, интервюто му за Vogue и какво сподели съпругът на Меган Маркъл

Всички чакаме с неспокойствие септемврийския брой на Vogue, в който Меган Маркъл се е вихрила като редактор. А като един същински обичащ и подкрепящ брачен партньор, принц Хари също е взел присъединяване във значимия за нея план.

В изданието ще бъде оповестен диалогът на принц Хари с английския етолог (специалист по държанието на животните) и природозащитник Джейн Гуудол, на която Меган от дълго време се възхищава.

Двамата си приказват намерено по редица тематики, по които херцогът на Съсекс споделя своите възгледи.

Докато чакаме да прочетем целия диалог, който сигурно ще е много забавен, можем да изведем като акцент от него признанието на Хари за това какъв брой деца мислят да имат с Меган.

По думите му, двамата възнамеряват единствено още едно дете. Решението им е обвързвано с опитите да спрат разрушението на планетата и да подкрепят опазването на околната среда.

Съпрузите са поддръжници на акцията " Спри на две ". Родителството е трансформирало мирогледа на принц Хари и през днешния ден той се замисля, че всеки човек създава по близо 59 тона въглеродни излъчвания годишно. И когато с Меган имат две, а не три деца, това е добре за природата.

Тази позиция на херцога на Съсекс незабавно бе контрирана с навика на младото кралско семейство да употребява частни самолети за къси, само че чести пътувания. А вредата от тях за атмосферата е ясна, написа Daily Mail.

Виждането на принц Хари е в контрастност и с трите деца на брат му Уилям и четирите на кралицата. Как ли е реагирала Елизабет Втора на това изявление... /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР