Всички ние се различаваме по чувствителност, устойчивост на стрес, така

...
Всички ние се различаваме по чувствителност, устойчивост на стрес, така
Коментари Харесай

Как да се разделите с всяка една зодия без драма

Всички ние се разграничаваме по сензитивност, резистентност на стрес, тъй че раздялата може да се смята за неуспех или за начало на нещо ново. Ето по какъв начин да се разделите с всяка една от зодиите, тъй че този, с който се разделяте, да одобри новината без нервност.

Овен 

Овните са войнствени и склонни към извънредно държание. Следователно, можете с право да се страхувате, че раздялата няма да бъде призната умерено. Затова не трябва да се двоумите прекалено много, тъй като това единствено ще омагьоса Овена. Трябва незабавно почтено да обясните за какво сте взели това решение. Тогава има огромен късмет да останете в положителни връзки, написа " Флагман ".

Телец 

Страхувате ли се да се разделите с Телец? Може би вашите страхове са пресилени, защото Телците са склонни да се отървават бързо от връзки, които не ги удовлетворяват.
Така че бъдете почтени с колегата си. Може да се окаже, че от дълго време се е чувствал зле, само че не е посмял да ви каже за това.

Близнаци 

Такива уверения като „ Не те заслужавам “ или „ С някоя друга ще бъдеш по-щастлив “ са неприятна тактика за преустановяване на връзка. Ако излъжете за същинската причина, може да изпитате неприятности от Близнаците в бъдеще.
Ако желаете всичко да мине спокойно, не изкривявайте нещата. Кажете истината, само че тактично, с цел да не го обидите.

Рак 

Ключът към сполучливото разлъка с Рака е твърдостта. Ако сте сигурни, че общото ви бъдеще не е нещо действително, незабавно кажете, че това е краят. В противоположен случай Ракът ще направи всичко належащо, с цел да ви спре.
Вероятно по този начин или другояче ще опита разнообразни способи да избави връзката ви. Бъдете поредни, не давайте втори късмет, просто се отдалечете. С течение на времето Ракът ще разбере, че това е била вярната стъпка.

Лъв

Храбрият лъв не пуска елементарно плячката си... Освен в случай че не му позволите да обърне нещата и да го оставите самичък да скъса с вас.
Така ще му бъде доста по-лесно да преглътне горчивината от раздялата.

Дева 

Пригответе се за дълъг, почтен диалог. Не е задоволително да се каже " свърши се ". Девата се нуждае от време дружно, с цел да обмисли всичко.
Вместо механа, изберете някое по-спокойно място в парка. Препоръчва се дълга разходка. Благодарение на това вие освен ще се разделите другарски, само че и имате късмет за положителни връзки в бъдеще.

Везни

Трудно е да се разделите с Везните, тъй като те няма да признаят незабавно този факт. Мъжът Везни ще се опита да ви спре и може да употребява разнообразни трикове.

Скорпион 

Не разчитайте на другарски връзки след раздялата. По-добре да се разделите със Скорпиона дефинитивно.
Изтрийте неговия телефонен номер, премахнете го от другари в обществената мрежа. Така ще бъде доста по-добре.

Стрелец 

Бъдете нежни, в противоположен случай елементарно ще нараните възприятията му. Само тъй като не желаете да продължите връзката си, не значи, че би трябвало да изгорите мостовете си.
Стрелецът ще се преструва, че нищо огромно не се е случило, само че в сърцето си ще има огромна рана.

Козирог 

Не си правете илюзията, че ще станете другари след раздялата, Козирогът надали ще се съгласи на такава договорка. След като сте решили да напуснете, не поглеждайте към този момент обратно.

Водолей 

Ще ви би трябвало доста самообладание, защото на Водолея му би трябвало време, с цел да свикне с обстоятелството, че всичко е свършило. Очаква ви дълъг диалог, може би повече от един.
Водолеят може да бъде твърдоглав, тъй че може да се опита да ви убеди да измененията решението си. Бъдете готови за това.

Риби 

Разговорът с Риби ще бъде един от най-трудните в живота ви. Ако кажете непосредствено на Рибите, че това е краят на връзката, това може да докара до нервност. Те са извънредно уязвими и няма да могат да одобряват елементарно раздялата
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР