Всички ние ги обичаме, защото ни карат да се чувстваме

...
Всички ние ги обичаме, защото ни карат да се чувстваме
Коментари Харесай

Златните момичета по пътя към следващото злато

Всички ние ги обичаме, тъй като ни карат да се усещаме горди, че сме българи. Наричаме ги Златните девойки, само че тяхното злато е плод на упорити тренировки в залата. Новото предизвикателство пред тях е Европейското състезание по художествена гимнастика, което ще се организира в Киев през ноември. Гимнастичките от ансамбъла в състав Симона Дянкова, Лаура Траатс, Стефани Кирякова, Ерика Зафирова и Мадлен Радуканова ще се борят и този път за най-високото място на почетната стълбичка, тъй като златото е тяхното предопределение. За подготовката им се грижат най-хубавите треньори, а с цел да са улеснени оптимално в всекидневието си девойките разчитат на която им икономисва време и пари.
Сега родните грации са отдадени напълно на подготовката за Европейското състезание. Симона Дянкова споделя, че точно спортът ги стимулира всеки ден да надскачат опциите си, с цел да вървят напред и да реализират триумфи. „ Цената на златото е време, пот и сълзи, отдаденост, ежедневна битка със самия себе си. Всичко това обаче си заслужава! “, добавя нейната съотборничка Стефани.

Докато упражняват интензивно за идното състезание в Киев, нашите гимнастички са единомислещи: „ Мотивират ни задачите, които си слагаме с тима, а точно – най-високите трофеи от Европеиски и Световни шампионати и Олимпийски игри. “, обобщава Ерика.

За високата цена на златото Лаура споделя, че всеки орден на ансамбъла е плод на доста тренировки и тежки моменти, а Мадлен я добавя: „...но и на доста обич, незабравими мигове и страсти, когато го спечелим “. С най-новото злато в сбирката си – платежната карта на EasyPay, девойките балансират сред натовареното си всекидневие и свободното време.
, която те към този момент държат в ръцете си, може да има и всеки от вас. Картата се получава единствено за няколко минути от офис на EasyPay, безвъзмездна е, без такси за поддръжка и такси при заплащане в магазини. Имате и две безвъзмездни тегления на банкомат месечно. Към картата имате и сметка, по която можете да получавате заплата, пенсия, компенсации от Национален осигурителен институт, болнични, възнаграждения, наеми и други доходи. Можете да я зареждате посредством общоприет банков превод по своята сметка, посредством внасяне на пари в брой на всяка от 2500-те каси на EasyPay или през ePay.bg.

При всяко заплащане с персоналната ви EasyPay карта получавате уведомление във Viber на телефона, като там можете да проверявате наличността по сметката си, както и да играете на Колелото на облагите, от което можете да спечелите парични награди.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР