Всички мачове, които трябваше да се играят днес на Ролан

...
Всички мачове, които трябваше да се играят днес на Ролан
Коментари Харесай

Отложиха всички мачове за деня на Ролан Гарос

Всички мачове, които трябваше да се играят през днешния ден на Ролан Гарос, са отсрочени за на следващия ден, оповестиха уредниците на конкуренцията. Причината са дъждовете в Париж, които се чака да продължат през целия ден.
 Mегасблъсък на Ролан Гарос! Надал и Федерер се срещат на полуфиналите
По стратегия през днешния ден трябваше да се изиграят два четвъртфинала от женската скица и два от мъжката, като по този метод да се оформят полуфиналните двойки в шампионата. Участникът ни в юношеската конкуренция Адриан Андреев също трябваше да излезе на корта.

Шампионката от предходната година трябваше да се изправи против тийнейджърката от Съединени американски щати Анастасия Анисимова, до момента в който осмата сложена в схемата Ашли Барти трябваше да играе с Мадисън Кийс, само че тези мачове ще се проведат на следващия ден.

Същото се отнася и за мачовете от мъжката скица Новак Джокович – Александър Зверев и Доминик Тийм – Карен Хачанов.

Това разбъркване на програмата ще сътвори главоболия на уредниците, изключително във връзка с женската скица, където по прелиминарен проект в четвъртък трябваше да се изиграят двата полуфинала, с цел да имат двете финалистки ден отмора преди финала в събота.
View this post on Instagram
Play has been suspended for today. See you again tomorrow ☔️???? Cedric Lecocq / FFT #RG19 #rolandgarros #umbrella #paris #tennis #grandslam

A post shared by Roland-Garros (@rolandgarros) on
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР