Всички любители на технологии очакваха тази новост на ХХI век,

...
Всички любители на технологии очакваха тази новост на ХХI век,
Коментари Харесай

Предимствата на телевизор с Android

Всички фенове на технологии чакаха тази оригиналност на ХХI век, наречена Android тв приемник, която е съвършена композиция сред класическия правоприемник и телефона. Ясно е, че " добавката " Android идва от операционната система, която се употребява в огромна част от смарт телефоните.

Конфигурирането на тв приемник с Android е идентично с това при телефона със същата операционна система, единствено че в по-голям формат. След като конфигурирането бъде направено, сходно на смарт телефон, може да се възползвате от всички приложения - да употребявате същите Гугъл и YouTube сметки, тъй че приложенията и на двете устройства да са синхронизирани.

Абонирайте се за Капитал Четете безкрайно и подкрепяте напъните ни да пишем по значимите тематики Въпреки че не във всяка страна може да се купи Android тв приемник, защото се появиха едвам през 2015 година, производителите дават обещание да ги популяризират дотогава, до момента в който има търсене. А сходен жанр технология е съвършена както в фамилията, по този начин и измежду другари.

Екранът на Android тв приемниците е доста огромен, което го прави съвършен за филми, спорт и гейминг, а на отдалеченото има очакван специфичен бутон, предопределен за Netflix.

Дизайнът им също е съвременен, непоказен и разрешава устройството да бъде сложено на всички места, в записимост от потребностите на потребителя.

Телевизорът с Android е съвършена покупка за тези, които желаят да счупят рутината на ежедневнието или просто желаят да опитват, управлявайки устройството бързо и интуитивно.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР