Всички концерти от турнето „Unlimited Live” на Дейвид Гарет, част

...
Всички концерти от турнето „Unlimited Live” на Дейвид Гарет, част
Коментари Харесай

Концертът на Дейвид Гарет в София бе отложен за догодина

Всички концерти от турнето „ Unlimited Live” на Дейвид Гарет, част от което е и България с първична дата 25 октомври 2020 година, се насрочват за 2021 година. Това оповестиха мениджърите на музиканта RTK Roland Temme и компанията-съорганизатор за нашата страна " Прагма Ентъртеймънт ".

Поради международната пандемия с COVID-19 и последвалите регулации и концертни ограничавания, международното турне, в началото планувано за есента на 2020 година, не може да се реализира по проект. Артистът и екипът му взеха сложното решение да отсрочат всички дати за една година по-късно, надлежно за септември и октомври 2021 година.

Така новата дата за дълго чаканото шоу на звездата в България е 24 октомври 2021 година Макар и тъжен, че турнето не съумя да се случи през тази година, Дейвид Гарет е благополучен, че насрочването на новите дати бе допустимо в къси периоди и се надява да компенсира отлагането с фантастични концерти през 2021 година

„ С неспокойствие чаках турнето ни тази есен в местоположения из целия свят, тъй че надълбоко скърбя, че се наложи пренасрочването им поради международната пандемия с COVID-19. Доволен съм, че към този момент намерихме нови дати за есента на 2021 година, тъй като към този момент нямам самообладание да се завърна в чудесна България и да изсвирвам за вас! Грижете се за себе си – уповавам се да ви видя здрави и щастливи доста много скоро! “, съобщи цигуларят.

Всички закупени досега билети важат без презаверка за новата дата 24 октомври 2021. Всички, които няма да имат опция да ги употребяват за новата дата, могат да ги върнат в едномесечен период сред 24.08 и 24.09.2020, в това число в обектите на закупуването им. Обожаван от милиони почитатели по целия свят, Дейвид Гарет е продал милиони билети и е спечелил 24 златни и 16 платинени награди на най-разнородни музикални конгреси. Дейвид Гарет комбинира харизмата на рок звездата с виртуозността, присъща единствено на най-талантливите типичен инструменталисти на нашето време.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР