Всички, които си търсят нов смартфон в комбинация с изгодна

...
Всички, които си търсят нов смартфон в комбинация с изгодна
Коментари Харесай

Yettel предлага гама смартфони за 0 лв. през първите 3 месеца на лизинга

Всички, които си търсят нов смарт телефон в композиция с преференциална оферта,  до края на месеца могат да избират от изкушаваща гама смарт телефони от Yettel в цялата комерсиална мрежа, както и онлайн на yettel.bg. Специално селектираните модели, в които се включват апарати на Samsung, Apple, Huawei, Nothing, Xiaomi, Honor, Realme могат да бъдат взети на лизинг за 0 лева през първите 3 месеца с проект Total Unlimited и контракт за 2 години. Така потребителите, които желаят нова облага, могат да стартират да я изплащат чак при започване на топлите месеци, когато обичайно разноските за всяко домакинство понижават. Друг страховит бонус е, че всеки смарт телефон в портфолиото на Yettel идва с 3 години гаранция, вместо общоприетите 2, а всяка поръчка от yettel.bg e с безвъзмездна доставка за цялата страна.

HONOR X8b 256GB е един от най-любопитните апарати в промоцията

Смартфонът е оборудван с 8 GB RAM и работи с операционна система Android 13. Тя е надградена от красивия MagicOS 7.2. Устройството разполага със 108 MP (широка), 5 MP (ултраширока) и 2 MP (макро) камера от задната страна. Отпред пък е ситуирана единична камера с цели 50 MP. Тя е подготвена за основаване на прелестни селфита. Цената на модела е 0 лева за първите три месеца от лизинга, след което се заплащат 14,59 лева на месец за оставащите 21 месеца с Total Unlimited 36.99.

XIAOMI Redmi Note 13 Pro 256GB с XIAOMI Redmi Buds 4 Lite съставлява композиция от един от най-новите смарт телефони на марката с комфортни и качествени безжични слушалки

Тук отличителна линия е 200-мегапикселова камера със свръхвисока резолюция и оптична стабилизация на изображението (OIS). Снимките от нея наподобяват ужасно. Особено с кристално ясната картина на 6,67″ FHD+ AMOLED екран. Той е извънредно устойчив, с помощта на Corning Gorilla Glass 5 покритието. Голямата батерия с потенциал 5000 mAh пък може да бъде зареждана бързо със 67W адаптер, приближаващ със смарт телефона. Освен комфортните слушалки, които ще получат в комплекта, клиентите и тук няма да заплащат нищо през първите три месеца. За две години с Total Unlimited 36.99 се дължат по 20,99 лева месечни вноски за оставащите 21 месеца.

Nothing Phone (2) 5G 256GB е друг от всичките си съперници

С дизайна, интерфейса и новаторския метод на своите основатели, които употребяват светлина и тон, в ръцете на избралите този смарт телефон се озовава същинска футуристична иновация. Той е и едно от най „ зелените “ устройства на пазара. За основаването му са употребявани голям брой изцяло рециклирани материали. Външният му тип отлично се добавя от хардуерните му преимущества. Сред тях са чипсет Snapdragon 8+ Gen 1, 50 МР съществена камера и 50 МР ултраширокоъгълна. Тя основава чудесни фотоси, които се преглеждат на драго сърце на яркия LTPO екран. Батерията е с потенциал от 4700 mAh. Phone 2 поддържа бързо 45W кабелно и 15W безжично зареждане. При покупка на лизинг за две години с Total Unlimited 64.99 се дължат по 43,99 лева вноски за оставащите 21 месеца.

HUAWEI Nova Y91 128GB също е измежду забавните оферти от Yette

Смартфонът идва с значителен 6,95″ HUAWEI FullView екран. Това не въздейства на размера му. Дизайнът е много тънък и с дебелина единствено 8,9 мм. Супер батерията на устройството е с цели 7000 mAh, което е основно за всички, които желаят по-рядко да го зареждат с 22,5W зарядно. Акцент в модела е и неговата съществена 50 МР камера. Тя е допълнена от 8 МР селфи камера. Смартфонът е бърз със своя 8-ядрен процесор и комфортен за потребление, а цената му след първите три месеца е единствено 14,99 лева за оставащите 21 месеца с Total Unlimited 36.99


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР