Всички, които са решили да сключат брак през 2023 г.

...
Всички, които са решили да сключат брак през 2023 г.
Коментари Харесай

Внимание! Ето коя най-неподходящата дата за сватба през 2023 година

Всички, които са решили да сключат брак през 2023 година несъмнено към този момент са в трескави мерки за значимото събитие.

Не желаеме да ви обезсърчаваме, само че въпреки всичко е добре да бъдете предизвестени коя е датата, която е най-неблагоприятна за подписване на сантиментален съюз съгласно астролозите.

След като към този момент ви разкрихме кой е денят, който е най-подходящ в случай че не да се омъжите, то най-малко да извършите огромна крачка във връзката си или да започнете нова, е време да разберем кой ден би трябвало да отхвърлите от листата си.

Припомнете си тук > > >

Добрата вест е, че най-неблагоприятното разположение на планетите за любовно обвързване през 2023 година се пада в сряда и надали сте възнамерявали женитба в този ден.

И въпреки всичко, в случай че имате огромни проекти за връзката си тъкмо тогава , имате задоволително време да преосмислите решението си и просто да изберете различен миг.

Вследствие на неподходяща поредност от галактически събития, 9 август е най-лошата дата за подписване на брак тази година от астрологична позиция . Основната причина за това ще бъде ретроградната Венера – събитие, което се следи на всеки 18 месеца.

Венера е планетата на любовта, секса, хубостта и парите и когато тя навлезе в назадничав интервал, може да очаквате затруднения на любовния фронт. Затова постоянно е добра концепция да се информирате за нейното положение, преди да вземете огромно решение, обвързвано с любовта.

 женитба iStock

Тъй като Венера ще бъде ретроградна от 22 юли до 3 септември във закрепения огнен знак Лъв, цялата тази времева рамка няма да е най-хубавата за обвързване и брак, защото ще бележи интервал на съмнения , когато става въпрос за взаимоотношенията.

В това число влизат преосмисляне на връзката ви като цяло или обновяване на интереса към някогашен сътрудник.

Всички тези трендове стигат до своята кулминационна точка на 9 август, сряда, когато ретроградната Венера ще бъде в квадрат с Уран в Телец , извеждайки на напред във времето разтърсвания и катаклизми в връзките.

 женитба iStock

Около тази дата е допустимо да почувствате потребност да се усамотите, както и да зародят неочаквани проблеми в връзката или страхове към любовта и интимността.

В резултат на това 9 август това ще бъде минимум късметлийският ден за подписване на брак през 2023 година, защото е доста допустимо да настъпят неочаквани, непредвидени промени в сантименталните връзки .

 женитба iStock

Освен това Венера ръководи и парите, а във финансов проект сватбата е едно от най-сериозните събития за една двойка.

Затова и астролозите предизвестяват, че при назадничавост на планетата, са вероятни неудачни покупки, непредвидени разноски и като цяло проблеми, свързани с оптималното разпределение на бюджета ви .
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР