Всички, които правят бизнес с посочените от САЩ лица, ще

...
Всички, които правят бизнес с посочените от САЩ лица, ще
Коментари Харесай

Христо Иванов: Корупцията е като тангото, Борисов е ортакът на Пеевски

Всички, които вършат бизнес с посочените от Съединени американски щати лица, ще попаднат под американските наказания. Това на процедура е цялостно ембарго, сподели в предаването " Лице в лице " по БТВ съпредседателят на " Демократична България " (ДБ) Христо Иванов.

Сега новото управление на ДАНС може да покаже на коя страна е да наложи аналогични наказания на преводите на тези компании. Ние знаем тези неща от десетилетия. Най-накрая някой и извън сподели това, което ние сме говорили, което смели български публицисти са разкривали, съобщи Иванов.

Новото служебно държавно управление би трябвало да задвижи същите наказания, в това число против компаниите, от които Пеевски се пробва да се освободи. Целият този периметър би трябвало да бъде блокиран, тъй като американците бранят американския интерес, а ние би трябвало да се погрижим за българския интерес. Америка прави един приятелки жест към България, тъй като ендемичната корупция е проблем на груповата сигурност, уточни Христо Иванов.

Тези наказания са последица от политическото надигане, което виждаме у нас в последната година. Ние минаваме един доста значим политически Рубикон. Съединени американски щати виждат, че България минава в нов стадий, само че ние би трябвало да си довършим работа. Корупцията е като тангото - за тази работа се изискват двама. От кого са били покровителствани тези схеми, тази корупция? Лицето зад тази задълбочаващата се корупция през последното десетилетие е Бойко Борисов е ортакът на Пеевски. Как Пеевски стана такава голяма корупционна жаба? Борисов го хранеше, както хранеше Цветан Василев. Другото лице, което носи отговорност за описания непоносим корупционен модел, е Гешев, а преди него Цацаров. Това са хората, които не проверяваха Пеевски за КТБ, затваряха си очите. Не проверяват корупцията и при Божков – проверяват убийства, изнасилвания, трафик на културни полезности, само че не и изказванията му за плащани подкупи в размер на над 60 млн. лв.. Гешев и Цацаров са хората, които обслужваха този модел и го прикриваха. Сега те споделят, че щели да проверяват Пеевски. Скрийте се! Подайте си оставките! Как не ви е позор?! Това е безспорна срамотия. Да си потеглят, до момента в който е време. Накрая хората ще ги изгонят с камъни. Ако би трябвало да бъдат освободени с конституционни промени, това ще бъде направено, съобщи съпредседателят на Демократична България.

Следващите дни нашите другари от БОЕЦ ще провеждат протестни дейности против Гешев и ние ще ги подкрепим, до момента в който този човек не си тръгне. Искаме да си върнем превзетата българска страна от тези корумпари – Цацаров, Гешев и Борисов, акцентира Иванов.

Борисов е най-големият фактор за политическа неустойчивост в дълготраен проект. Той не би трябвало да е в ръководството на страната, а Гешев и Цацаров би трябвало да си подадат оставките. Ние ще създадем каквото можем с всички легални средства. Ще стигнем до края. Ние сме тези, които ще свършим тази работа в идващия парламент и България ще стартира да си възвръща имиджа, ще престане да бъде Дисниленд на корупцията, сподели още Христо Иванов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР