Всички клетви на премиера Петков как правителството му е рутено

...
Всички клетви на премиера Петков как правителството му е рутено
Коментари Харесай

Министърът от СИК е в кабинета, син на последния бос на ДС – Шумен: каква борба с мафията, какво проатлантическо проевропейство?

Всички обети на премиера Петков по какъв начин държавното управление му е рутено поради битката си с мафията, статуквото, Държавна сигурност, Путин губят смисъл при съществуването в кабинета му на министър Иван Иванов – началник на борческия СИК – Шумен съгласно Търговския указател, зам.-министър на Министерство на вътрешните работи в кабинета Орешарски, блестящо доминиран от Движение за права и свободи, наследник на последния необут на Държавна сигурност в Шумен .

 

Той е толкоз безценен на Корнелия Нинова , че тя освен позволи да си тръгнат от земеделието двама нейни заместник-министри, с цел да не махне него, само че даже позволи един зам. от Политическа партия в " своя ” и най-оборотен сектор, където дружно с сътрудника й вице Асен Василев са на път да вдъхнат живот на схемата 1,1 милиарда лева в допълнение финансиране за 100-те зърнари от данъкоплатците. Защото са им малко тези над 3 млрд.лв., които същите данъкоплатци им даваме всяка година като дотация, с цел да ни спекулират с цената на хляба, олиото и други артикули и да ни ги продават за колкото си решат пари.  

 

Припомяме къса информация на 19 минути за министър Иван Иванов, този  проатлантически и проевропейски интелектуалец от СИК:

" Много е допустимо неговите неприятности да се дължат на сериозното следствие на ловното стопанство Паламара. То е претърсвано поради другарството на експремиера Борисов с боса му Бейзат Яхя (б.р. и тази акция на Министерство на вътрешните работи не стигна до на никое място, като се изключи че подвигна шум).
 
Интересно е, че министърът Иванов още е член – а няма право, само че къде е КПКОНПИ, та и създател на  Ловно – рибарско съдружие Паламара с началник Бейзат Яхя, който по същото време оглавява и Северизточното държавно горско дружество – златна мина и машина за пари. Същият човек е дълготраен необут на Движение за права и свободи в родния завършек на шефа на СИК-Шумен и в този момент червен агроминистър.

 
Той е най-хубав другар – съвсем брат, на бащата на министър Иванов – Валентин, именуван Шошо, който пък е началник на Държавна сигурност – Шумен.

Негов първи сътрудник по време на Възродителния развой е не различен, а въпросният Бейзат Яхя, долагат от Позитано 20.

 
Соцдружбата пререства в демократична, под чадъра на лова, и в стабилен бизнес. Синовете на двамата приятели – Малкия Шошо – това е кодовото име на министър Иванов в тези кръгове, и Яхя – наследникът на депесаря се оказа народен представител на ГЕРБ от региона, също са най-хубави другари.

Това  ли е повода Иван Иванов към момента да е министър на земеделието?

 Да не би пък тази ловна дружба да е причина въобще за избора за министър на някогашния необут на СИК в Шумен съгласно Търговския указател, който по обучение е... историк?

Министерството на земеделието към този момент 21 години постоянно си е било на Движение за права и свободи, както и да се е казвал министърът му, през последното десетилетие в прегръдка с ГЕРБ.

Само подсещаме, че Нинова направи най-щедрата акция на Българска социалистическа партия на третите миналагодишни парламентарни избори, без дотация – фокус, който в действителност би трябвало да бъде проучен от математиците и разследван от други експерти.

 

Кой е платил масрафа за десетки милиони?
Какво ли е получил в подмяна?

Близо е до акъла.

 

 Радостина Тонева

 
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР