Всички имаме седмици, в които ни се струва, че нещата

...
Всички имаме седмици, в които ни се струва, че нещата
Коментари Харесай

Седмица на предизвикателствата: Какви трудности ви очакват според зодията?

Всички имаме седмици, в които ни се коства, че нещата просто не вървят по проект. Независимо дали става въпрос за работа, взаимоотношения или персонални проблеми, тези предизвикателни моменти могат да дойдат ненадейно и да ни оставят да се усещаме претрупани. Според астрологията избрани зодиакални знаци може да са изправени пред по-трудна седмица от други.

Овен (21 март - 19 април)

Тази седмица Овните може да се сблъскат с компликации в персоналния си живот, изключително когато става дума за взаимоотношения. Може да има недоразумения или неразбирателства с обичан човек, което води до напрежение и спорове. За да преодолеят това предизвикателство, Овните би трябвало да споделят намерено и почтено със своя сътрудник или близки. Те също по този начин би трябвало да се опитат да схванат гледната точка на другия човек и да работят дружно за разрешаване на проблемите.

Телец (20 април - 20 май)

Телецът може да срещне професионални провокации през тази седмица. Възможни са непредвидени промени на работното място, които могат да доведат до стрес и безпокойствие. Телецът би трябвало да остане еластичен и адаптивен през това време, приемайки измененията и търсейки способи да работи дейно в новата среда. Също по този начин е значимо да поддържате позитивна вероятност и да вярвате в способността си да се справяте с всевъзможни трудности, които зародят.

Близнаци (21 май - 20 юни)

Близнаците могат да изпитат прочувствени разтърсвания тази седмица, което ги кара да слагат под подозрение възприятията си към хората към тях. Това може да докара до възприятие на изолираност и неустановеност. Близнаците би трябвало да си разрешат да изразят страстите си и да потърсят поддръжка от другари, семейство или терапевти, в случай че е належащо. Споделянето на техните мисли и усеща може да им помогне да обработят страстите си и да възвърнат възприятието си за непоклатимост.

Рак (21 юни - 22 юли)

Раците може да се сблъскат с финансови усложнения тази седмица, евентуално породени от непредвидени разноски или понижени доходи. За да преодолеят това предизвикателство, Раците би трябвало деликатно да преразгледат своите бюджетни цели и да намерят способи да понижат разноските си. Те също по този начин би трябвало да обмислят странични благоприятни условия за приходи или спомагателни работни оферти, които могат да оказват помощ за компенсиране на финансовия напън.

Лъв (23 юли - 22 август)

Лъвовете могат да срещнат компликации в кариерата си тази седмица, изключително когато става въпрос за реализиране на баланс сред работата и персоналния живот. Тяхното отдаденост на работата може да докара до прегаряне, засягайки както тяхното показване, по този начин и връзките им отвън офиса. Лъвовете би трябвало да слагат граници и да дефинират целите си, отделяйки време за грижа за себе си и превозване на качествено време с обичаните хора.

Дева (23 август - 22 септември)

Девите могат да се сблъскат с информационни провокации тази седмица, което може да докара до недоразумения или спорове с другите. Девите са склонни да проучват всичко, което може да ги накара да пропуснат фините сигнали или планове на другите. Те би трябвало да работят върху дейното слушане и задаването на изясняващи въпроси, с цел да подсигуряват, че известията са разбрани вярно.

Везни (23 септември - 22 октомври)

Везните може да се изправят пред компликации в персоналните си връзки тази седмица, изключително когато става въпрос за изложение на личните си потребности и стремежи. Страхът да не бъдат разбрани или отхвърлени може да ги накара да подтиснат същинските си страсти. Везните би трябвало да се научат да бъдат по-открити и директни в връзката си, като в същото време почитат възприятията на другите.

Скорпион (23 октомври - 21 ноември)

Скорпионите могат да срещнат провокации в професионалния си живот тази седмица, евентуално заради промени в динамичността на властта или йерархията на работното им място. Скорпионите би трябвало да останат адаптивни и отворени за нови благоприятни условия, даже в случай че това значи излизане от зоната им на комфорт. Те също по този начин би трябвало да поддържат мощна мрежа за поддръжка, разчитайки на сътрудници или другари за насоки и поощрение.

Стрелец (22 ноември - 21 декември)

Стрелците могат да се сблъскат с компликации в персоналния си живот тази седмица, изключително когато става въпрос за справяне с страстите си. Стрелците са известни със своята самостоятелност и от време на време могат да им е мъчно да изразят възприятията си към околните си. Те би трябвало да отделят време за саморефлексия и да практикуват прочувствена почтеност, споделяйки мислите и възприятията си с доверени лица.

Козирог (22 декември - 19 януари)

Козирозите могат да срещнат провокации в кариерата си тази седмица, евентуално заради конкуренция или рецензия от страна на сътрудници или началници. Козирозите би трябвало да останат фокусирани върху задачите си и да не разрешават негативността на другите да повлияе на увереността им. Те също по този начин би трябвало да търсят поддръжка от ментори или наставници, които могат да дават скъпи прозрения и насоки.

Водолей (20 януари - 18 февруари)

Водолеите могат да се сблъскат с компликации в персоналните си връзки тази седмица, изключително когато става въпрос за доверие и връзка. Водолеите са самостоятелни по природа и от време на време могат да се борят с ангажираността и интимността. Те би трябвало да бъдат отворени за създаване на по-дълбоки връзки с обичаните си хора, споделяйки своите страхове и очаквания, с цел да насърчат взаимното съгласие и доверие.

Риби (19 февруари - 20 март)

Рибите могат да срещнат провокации в професионалния си живот тази седмица, евентуално заради промени в динамичността на екипа или непредвидени задания. Рибите са адаптивни и могат да се оправят с тези промени, като останат положителни и гъвкави. Те също по този начин би трябвало да търсят помощ от сътрудници или ръководители, в случай че се почувстват претрупани, демонстрирайки мощни умения за екипна работа и съдействие.

Докато прекосяваме през живота, е естествено да изпитваме провокации и компликации. Въпреки че тези седмични астрологични прогнози могат да обезпечат визия за евентуални спънки, значимо е да запомните, че всеки субект има силата да преодолее тези провокации и да излезе по-силен от другата страна. Чрез използването на ефикасни тактики и търсене на поддръжка от другите, зодиакалните знаци могат да направляват сполучливо в тези сложни времена и да продължат да процъфтяват.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР