"Всички големи фирми се отчитат на ГЕРБ и ако не

...
"Всички големи фирми се отчитат на ГЕРБ и ако не
Коментари Харесай

Валери Симеонов: Големите фирми се отчитат на ГЕРБ

"Всички огромни компании се регистрират на ГЕРБ и в случай че не се регистрират, няма да получават огромните поръчки ", съобщи Валери Симеонов, до наскоро вицепремиер в този кабинет, съпредседател на колационния патрньор в държавното управление Борисов 3 Обединени патриоти.
"ГЕРБ се пробват да се харесат и ще разтурят демократичната система, а по-добра към този момент не е измислена. Вината за надвзетите дотации не е на партиите, а на служителите от финансовото министерство ", добави пред своята телевизия СКАТ водачът на НФСБ, който преди този момент сподели същото и по Българска национална телевизия 1.
Той уточни, че разпределението на огромните поръчки е социална загадка: става с "връщане " та пари към ГЕРБ. "Как другояче тъкмо едни шест компании вземат всичко за автомагистралите, пък никоя не може да извърши нищо без подизпълнители, на които превъзлага. Ами санирането? Ще дам образец с Блок 101 в бургаския Меден рудник. Там направиха саниране 3 пъти по-скъпо от естественото. И там, при санирането в цялата страна се регистрират компаниите на Партията. Кой ще оцелее с 1 лева дотация? Ще се унищожи опозицията. ГЕРБ, тъй като са властта, и Движение за права и свободи с обръча от компании - единствено те ще оцелеят. Че кой ще подари на опозицията? Ние, като бяхме съпротива, при същия министър председател, ме скъсаха и персонално, и като компания от инспекции на Национална агенция за приходите. С години - това е напън, принуда ", описа мъчителния си опит Симеонов.
"Имаме 70 партийни офиса, костват ни 70 000 лева месечно при минимално възнаграждение на хората, при единствено няколко души щат в централата. А партиите, които имат организации във всички над 250 общини, те по какъв начин ще работят при 11 пъти по-малко пари? И тук въобще не влизат парите за акциите по избори - тази година на два пъти! А при кого отиват тези пари? Ами, отиват при огромните медии, дето най-вече приказват какъв брой големи били дотациите! Много е елементарно да се стовари всичко на гърба на партиите, само че по какъв начин другояче ще работи системата ", запита водачът на патриотите.
"ГЕРБ сякаш са за 1 лева, още веднъж го оферират, но през днешния ден идват на консултациите, тъй като знаят защо става въпрос ", уточни още видният народен представител и екс вице на премиера Борисов.
"Това ръководство се движи по инерция, не се вършат промени, главната причина е огромната партия ГЕРБ. В лицето на премиера тя не желае да прави съществени промени нито в опазването на здравето, нито в земеделието, нито в Министерство на вътрешните работи, нито в други области. Парират ни от позицията на силата ", разкри още Симеонов.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР