Всички фенове на култовите заглавия и любими герои на FOX

...
Всички фенове на култовите заглавия и любими герои на FOX
Коментари Харесай

Disney България ще зарадва публиката на Comic Con, като разкрие предварително облика на Star Channel

Всички почитатели на паметните заглавия и обичани герои на FOX ще могат да се насладят на специфична изненада по време на дълго чаканото завръщане на ANIVENTURE COMIC CON в България на 8 и 9 юли в София. В чест на идното ребрандиране от FOX към Star Channel в България от 1 октомври, Disney България ще покаже за първи път онлайн пред локалната аудитория новата забележителна образна еднаквост на STAR Channel.

Присъствието на канала на Comic Con ще бъде допълнено от специфичен брандиран ъгъл с едно от най-емблематичните заглавия, които феновете на FOX познават и обичат, трансформирало се във феномен в поп културата – „ Семейство Симпсън “. Шоуто ще продължи да радва поколенията от почитатели, които ще могат да му се насладят по Star Channel от тази есен.

Специалната активация ще включва фотостена с неочакван детайл, на която феновете на „ Семейство Симпсън “, а и на развлекателното наличие като цяло, ще могат да си основат незабравими и предизвикващи усмивка мемоари. Феновете ще имат опция и да се върнат обратно във времето с оживена аркадна борба в компанията на „ Семейство Симпсън “, както и да се насладят на други приятни изненади.

ANIVENTURE COMIC CON ще се организира на 8 и 9 юли в Интер Експо Център в София. Всички гости, които желаят да споделят заниманието и да отпразнуват звездната смяна, която идва дружно със Star Channel тази есен, могат да посетят къта на FOX. Разгледайте схемата, с цел да откриете точното му местонахождение под номер 57 в зала 4.

На 7 юни Disney България разгласи, че тази есен FOX става STAR Channel. Компанията разкри новото име и пръв взор към поразителната образна еднаквост на телевизионния канал, който ще бъде ребрандиран от 1 октомври. Той ще остане домът на дръзкото занимания с задачата да предлага на почитателите най-хубавите екшън, драма и комедийни сериали от водещите студиа, в това число обичаните на феновете „ Семейство Симпсън “, „ Касъл “, „ Кости “ и още доста нови вълнуващи заглавия. Промяната ще бъде приложена и за останалите развлекателни канали в портфолиото на The Walt Disney Company в България, както следва – FOX Life става STAR Life и FOX Crime става STAR Crime.

 

*Повече информация за присъединяване на Fox в Comic Con – тук. 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР