Всички добре знаем максимата, че времето е пари. В нашето

...
Всички добре знаем максимата, че времето е пари. В нашето
Коментари Харесай

​Сега получаването на банков кредит е по-бързо от всякога

Всички добре знаем максимата, че времето е пари. В нашето с напрежение всекидневие и в миг, изпълнен с толкоз провокации, вярното систематизиране на времето е основно за нашата успеваемост и триумфи. А изключително в този момент, в предпразничния сезон, постоянно се изправяме пред потребността от спомагателни средства, тъй като описът с желанията е дълъг, а към този момент сме наясно, че писмото до Дядо Коледа няма да бъде задоволително в тази обстановка. Необходимо е да намерим решение, което да отговори бързо и съответно на момента. Идеята да изтеглим заем е едно от решенията и въпросът „ по кое време да намеря време за кандидатстване и утвърждение за заем “ към този момент не е настоящ? Пощенска банка споделя „ Сега “!

С новаторската кредитна стратегия „ Сега “ Пощенска банка предлага на своите клиенти опция за бързо приемане на потребителски заем, авансово утвърждение за жилищен заем и издаване на нова дебитна и кредитна карта. Преди, кандидатстването за кредитни артикули беше дълъг развой и изискваше най-малко няколко дни в очакване на решение по желаното от нас финансиране. Новата стратегия на Пощенска банка е създадена особено за всички, които избират нещата да стават тук и в този момент.

Чрез опцията за експресно разглеждане Пощенска банка ни разрешава да зaявим и получим от 5 000 до 50 000 лв. единствено за 3 работни часа. И коледният шопинг може да стартира! А за всеки, който мечтае за своя личен нов дом, с стратегия „ Сега “ отговорът за предварителното утвърждение за и експресна пазарна оценка на парцела идва до 8 работни часа. И още нещо – знаем какъв брой е досадно да посещаваш банковия клон един път, с цел да заявиш нова банкова карта и повторно, с цел да я получиш. С стратегия „ Сега “ от Пощенска банка имаме опция към потребителския или ипотечен заем да получим нова дебитна карта в границите на 15 минути и нова до 1 час. Всичко се случва за минути в определени офиси на банката, а картата можем да използваме още същия ден за всички покупки, които не търпят отсрочване!



Програма „ Сега “ е точния отговор в точния миг. Проучване на организация „ Алфа рисърч “, направено по поръчка на Пощенска банка, потвърждава, че тя дава отговор на едно от най-често споделяните от потребителите упования, а точно – бързия отговор по настояването за заем. Петнайсет % от българите на възраст 22 и 55 година споделят, че това е главният фактор, от който зависи решението им да изтеглят заем. За 22,5% е значимо да изискат заем от огромна и постоянна банка, а 17,5% се интересуват на първо място от размера на лихвения %. Кредитната стратегия „ Сега “ на Пощенска банка комбинира разнообразни благоприятни условия и по този начин покрива главните упования и потребности, като ни оказва помощ да усъвършенстваме времето си и да получим отлични условия по определен от нас артикул. Казано по различен метод – в непрекъснатата конкуренция с времето, печелим ние.

Ако работиш на трудов контракт, можеш да аплайваш по кредитна стратегия „ Сега “ в най-удобния за теб офис на Пощенска банка, където ще получиш качествено и бързо обслужване! Повече информация за стратегия „ Сега “ ще откриеш на уеб страницата.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР