Всички дефицити в бълграските върожени сили трябва да бъдат попълнени

...
Всички дефицити в бълграските върожени сили трябва да бъдат попълнени
Коментари Харесай

Атанасов: Имам съмнения, че българските служби за сигурност са знаели кога ще започне войната

„ Всички дефицити в бълграските върожени сили би трябвало да бъдат попълнени от съдружниците, в случай че се наложи“, сподели той
„ Имам подозрения, че българските служби за сигурност са знаели по кое време ще стартира войната, само че не са съобщили“. Това сподели ръководителят на Комисията по вътрешна сигурност в Народното събрание военачалник Атанас Атанасов в студиото на „ Здравей, България“.

„ Ние констатирахме един доста сериозен неуспех на българските служби. В навечерието на войната те убеждаваха всички институции, в това число и Народното събрание, че военни дейности няма да има ” сподели той.

Атанасов бе безапелационен, че в службите има съветска агентура.

„ Президентът Байдън един месец преди началото на войната излезе и сподели „ Русия ще нападне Украйна еди по кое време си ”. От „ Демократична България ” ще желаяме българските служби да дават в Народното събрание кореспонденцията с нашите партньорски служби“, сподели той.

„ Съгласно член 105 от Конституцията вътрешната и външната политика на България се организира от Министерски съвет. Нека всеки си знае мястото. Няколко пъти ми се постанова да споделям на господин Радев, че не ръководи служебно държавно управление. Той може да е висш главнокомандващ, само че в спокойно време няма пълномощия ”, сподели още Атанасов.

Според него досега министър председателят взима верни позиции.

„ Смятам, че държавното управление на този стадий, въпреки и с някои съмнения, има вярно държание. Всички дефицити в българските въоръжени сили, в случай че се наложи би трябвало да бъдат попълнени от съдружниците. Ние сме член на НАТО и би трябвало да разчитаме на това. Позицията на президента е такава, с цел да се хареса на русофилския електорат“, разясни още ръководителят на Комисията по вътрешна сигурност.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР